Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Τελικά ήταν η «όμορφη, μεγαλύτερη, γυναίκα» με την οποία έκανε πρώτη φορά σεξ ο πρίγκιπας Χάρι;

Τι απάντησε η σταρ για τις φήμες;

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του πρίγκιπα Χάρι.

Η 57χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, σε συνέντευξή της στους Saturday Times, αρνήθηκε ότι ήταν η «όμορφη, μεγαλύτερη γυναίκα στην ύπαιθρο» με την οποία ο μικρός γιος του βασιλιά Καρόλου, είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή, όταν ήταν έφηβος.

 

 

Την αναφορά αυτή κάνει ο ίδιος ο Χάρι, στα επερχόμενα απομνημονεύματά του «Spare» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι η σταρ του «Austin Powers: International Man of Mystery» ήταν η άγνωστη αυτή γυναίκα,για την οποία μιλά ο Βρετανός royal.

«Όχι εγώ. Δεν είμαι ένοχη. Χα! Απολύτως όχι"» απάντησε η Χάρλεϊ, σύμφωνα με το foxnews.com.

 

 

 

 

Το 2002, η Χάρλεϊ άρχισε να βγαίνει με τον Ινδό επιχειρηματία Arun Nayar και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2010 και οριστικοποίησε το διαζύγιό του το 2011.

 

 

Πριν από τον γάμο της, η ηθοποιός του «Bedazzled» είχε 13 χρόνια σχέση με τον Χιου Γκραντ, η οποία έληξε το 2000. Ο 62χρονος Βρετανός ηθοποιός, είναι νονός του γιου της Χάρλεϊ, του 200χρονου Ντέμιαν, τον οποίο απέκτησε με τον αείμνηστο Αμερικανό επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ. .

 

 

Ο Χάρι είναι παντρεμένος με την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, 41 ετών, με την οποία μοιράζονται τον γιο τους Άρτσι, 3 ετών, και την κόρη Λίλιμπετ, 1 έτους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ