Maestro: Υπερπαραγωγή το τελευταίο επεισόδιο - Το Twitter υποκλίθηκε ξανά στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη & όλη την ομάδα της σειράς

Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να είναι... συγκλονιστικός! 

Με ένα συνταρακτικό επεισόδιο η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έκλεισε τον πρώτο κύκλο της.

 

 

Η σειρά που κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και να πάρει το εισιτήριο για το Netflix ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο και όλοι αναμένουν με αγωνία τον δεύτερο.

Στα εννέα επεισόδια του «Maestro», που είδαμε μέσα από την τηλεόραση του Mega, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγήθηκε αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. 

 

 

Στο χθεσινό και τελευταίο επεισόδιο είδαμε τελικά ποιος ευθύνεται για την δολοφονία του Χαράλαμπου. Ο Αντώνης τελικά σκότωσε τον Χαράλαμπο για να σώσει τον Σπύρο από τα χέρια του.

Φάνης, Ορέστης, Αντώνης και Σπύρος συνωμότησαν τελικά για να καλύψουν τον δολοφόνο. Και αυτή ήταν η ανατροπή. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να έχουν υποψίες αλλά δεν γνωρίζουν τίποτε ακόμη και ο μόνος μάρτυρας είναι ο Μιχάλης (Αντίνοος Αλμπάνης). Το κοινό αποθέωσε την Μαρία Καβογιάννη, τον Ορέστη Χαλκιά και την Χαρούλα Αλεξίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν η ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου. Ιδιαίτερα, τις εντυπώσεις των τηλεθεατών κέρδισε η σκηνή, κατά την οποία η ερμηνεύτρια τραγουδά στο φεστιβάλ των Παξών.

Ολα δείχνουν πως οι εξελίξεις και στον δεύτερο κύκλο θα είναι απρόβλεπτες σε ένα κοινωνικό δράμα με στοιχεία θρίλερ και με αισθητική που παραπέμπει σε ξένες παραγωγές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ