Γιώργος Περρής: ''Σε διεθνή δισκογραφική εταιρεία με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι'' (βίντεο)

Ο τραγουδιστής και πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF μίλησε με θάρρος και ειλικρίνεια στο Be an Ally Forum της Mexoxo για τη δύσκολη διαδρομή του πριν και μετά το coming out.

Ο Γιώργος Περρής πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να μιλήσει  =ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

 

 

 

 

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Be an Ally Forum της Mexoxo για τη δύσκολη διαδρομή του πριν και μετά το coming out, και μεταξύ άλλων, προέβη σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Περρής, ξένη δισκογραφική εταιρεία του έβαλε όρο στο συμβόλαιο να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι.

Οσα είπε ο Γιώργος Περρής

 

 

''Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική''. 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής εξήγησε τον λόγο που προχώρησε στην υπογραφή του συμβολαίου, το οποίο στη συνέχεια «έσπασε» καθώς ήθελε να μιλήσει ανοικτά.

Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ