Κρήτη: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Παραδόθηκε στις Αρχές, Μετά από τρεις ημέρες που παρέμενε ασύλληπτη,  η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό, στον εν διαστάσει σύζυγό της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, ξημερώματα Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη στις 6 περίπου το απόγευμα έδωσε ραντεβού με τις αρχές σε προκαθορισμένο μέρος με τζιπάκια της αστυνομίας να πηγαίνουν και να την παραλαμβάνουν. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τα οχήματα της αστυνομίας, στα οποία βρισκόταν η 38χρονη, πέρασαν την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου ενώ πίσω ακολουθούσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Η 38χρονη, όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία τους.

Ο πατέρας της, ωστόσο με δηλώσεις του, στάθηκε στο πλευρό του εν διαστάσει συζύγου της  λέγοντας πως «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της» ενώ ταυτόχρονα προέβη σε δημόσια έκκληση προς την κόρη του να παραδοθεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ