Κρήτη: Σοκ στο Ηράκλειο - Γυναίκα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Το ζευγάρι βρισκόταν σε ξενοδοχείο της πόλης

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o άνδρας βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της πόλης. Η γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, του πέταξε καυστικό υγρό.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μεγάλη υπόθεση. Οι Αρχές αναζητούν την 38χρονη σύζυγό του.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,  φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ κυρίως για προληπτικούς λόγους. 

 

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ