Olivia Wilde - Jason Sudeikis: Οι αποκαλύψεις της νταντάς των παιδιών τους - η απιστία, τα κλάματα, τα ερωτικά μηνύματα (φωτό & βίντεο)

Το πρώη ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες»

Η πρώην νταντά των παιδιών της Olivia Wilde και του Jason Sudeikis συνεχίζει να ρίχνει βέλη κατά του πρώην ζευγαριού, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες».

Η 38χρονη ηθοποιό και σκηνοθέτης, η οποία από το 2021 είναι σε σχέση με τον 28χρονο τραγουδιστή Harry Styles, έχει αποκτήσει μαζί με τον 47χρονο ηθοποιό δύο παιδιά: την 5χρονη Daisy και τον 8χρονο Otis. Η ίδια υποστηρίζει ότι γνώρισε το μουσικό, μετά τον χωρισμό με τον πρώην αρραβωνιστικό της, το 2020.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μιλώντας στην Daily Mail η νταντά των παιδιών της ισχυρίστηκε ότι ο Sudeikis είχε δει e-mail στο Apple watch της Wilde, τα οποία μαρτυρούσαν τον δεσμό της με τον Styles.

Η γυναίκα είπε ακόμα ότι ο ηθοποιός του Ted Lasso ήταν τόσο στενοχωρημένος όταν έμαθε για τη σχέση τους, που ξάπλωσε μπροστά στο αυτοκίνητό της, για να την εμποδίσει να πάει να τον δει. Ακόμα είπε ότι ο Sudeikis έπινε πολύ από την στεναχώρια του και πως την είχε απολύσει τον Φεβρουάριο του 2021, πάνω στην μανία του.

«Το πρωί της Δευτέρας [της] 9ης Νοεμβρίου, όταν επέστρεψα από ένα Σαββατοκύριακο, ο Jasob έκλαιγε πολύ, έκλαιγε και έκλαιγε. Δεν ήξερα καθόλου τι είχε συμβεί. Αφού ετοίμασα τα παιδιά, εκείνος ανέβηκε πάνω και έπινε καφέ. Έκλαιγε και βρωμούσε, λέγοντας: "Μας άφησε. Μας άφησε!"»

Η νταντά - που δούλευε μαζί τους για περισσότερα από τρία χρόνια - ισχυρίστηκε ακόμα ότι σύντομα ο ηθοποιός απαγόρευσε στο προσωπικό να ακούνε μουσική του Styles

Παρά το γεγονός ότι είπε ότι ηθοποιός την απέλυσε, η νταντά πρόσθεσε: «Τρέφω συμπάθεια για τον Jason γιατί έμενα μαζί του και τον έβλεπα κάθε μέρα και περάσαμε πολλές καλές στιγμές. Αλλά οι άσχημες στιγμές ήταν πραγματικά άσχημες». Και συνέχισε: «Ο Jason  ήθελε πραγματικά να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, προσπάθησε». 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρώην νταντά είπε ακόμα ότι η Wilde έφερνε σε δύσκολη θέση τον Sudeikis ακόμα και μετά τον χωρισμό τους καθώς συνέχιζε να κοιμάται στο κρεβάτι που μοιράζονταν και να του στέλνει κατά καιρούς ερωτικά μηνύματα. Είπε επίσης ότι ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον τον Jason στο οποίο αποκαλούσε την Wilde ένα «βαθιά πληγωμένο χάλι» που δεν ζούσε στην πραγματικότητα.

Η Wilde έχει δηλώσει ότι ο χωρισμός τους ήταν κοινή απόφαση, ενώ μετά τη συνέντευξη της νταντάς το πρώην ζευγάρι φάνηκε εξέδωσε κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν: 

«Ως γονείς είναι πολύ ανησυχητικό να μαθαίνουμε ότι η πρώην νταντά των δύο μικρών παιδιών μας θα επέλεγε να κάνει τέτοιες ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες για εμάς δημοσίως. Η 18μηνη καμπάνια που έχει ξεκινήσει για να μας παρενοχλεί, εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους στενούς φίλους μας και τους συναδέλφους μας έχει φτάσει στα άκρα.

Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο να μεγαλώνουμε και να προστατεύουμε τα παιδιά μας με την ειλικρινή ελπίδα ότι θα επιλέξει να αφήσει ήσυχη την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ