Η αποκαλυπτική φωτογράφηση της Katy Perry - Μίλησε για σεξ, εξωγήινους και τη σχέση της με... το στήθος της! (φωτό)

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την Katy Perry και να που έκανε δυναμική εμφάνιση από το πουθενά με αναπάντεχες δηλώσεις και αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από το στοματάκι της.

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την Katy Perry και να που έκανε δυναμική εμφάνιση από το πουθενά με αναπάντεχες δηλώσεις και αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από το στοματάκι της.

Η 29χρονη popstar φωτογραφήθηκε για το τεύχος Φεβρουαρίου του GQ, του οποίου και το εξώφυλλο κοσμεί, φορώντας ένα ιδιαίτερα sexy ριγέ μαγιό που τονίζει το πλούσιο ντεκολτέ της. 

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ, για τη σχέση της με το σώμα της και ιδιαιτέρως με... το στήθος της, καθώς και για τις απόψεις της σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων.

"Ένα βράδυ είχα ξαπλώσει ανάσκελα και προσευχήθηκα στο Θεό και του είπα: Θεούλη μου, θα μου δώσεις σε παρακαλώ ένα στήθος τόσο μεγάλο που να μην βλέπω καν τα πόδια μου όταν είμαι ανάσκελα; Ο Θεός πραγματοποίησε την ευχή μου. Που να το ήξερα ότι τελικά τα στήθη μου θα έπεφταν στις μασχάλες μου!" είπε η Katy στο GQ.

"Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Ούτε μύτης, ούτε στήθους, ούτε στο λαιμό, πουθενά. Όταν δίνω συμβουλές για τη σημασία που έχει το να αγαπάς το σώμα σου όπως είναι, εννοώ κάθε λέξη -είμαι naturel product" δήλωσε στο περιοδικό.

Όσο για το αν πιστεύει ότι υπάρχουν εξωήινοι; "Βλέπω τα πάντα από τη θρησκευτική τους πλευρά. Πιστεύω πολύ και στην αστρολογία. Πιστεύω και στους εξωγήινους. Βλέπω τα άστρα και σκέφτομαι: πόσο εγωκκεντρικοί είμαστε να πιστεύουμε ότι είμαστε η μόνη μορφή ζωής στο σύμπαν;"

Εκτός αυτών, η Perry αποκάλυψε πως έκανε για πρώτη φορά σεξ, στην ηλικία των 16, στο μπροστινό κάθισμα ενός Volvo (!), με μουσική υπόκρουση το δίσκο του Jeff Buckley 'Grace'. "Λατρεύω αυτό το άλμπουμ."

 

Μάλιστα. Το μάθαμε κι αυτό.

http://cosmo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ