Βλαντιμίρ Πούτιν: Αυτή είναι η «μυστική ντάτσα» καταφύγιο του από τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις – Διαθέτει σπα, στάβλο, γκολφ και κινηματογράφο!

Τη μοιράζεται με τον προσωπικό τραπεζίτη του, Γιούρι Κόβαλτσουκ

Τι συμβαίνει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν; Μπορεί να έγινε αρχιστράτηγος προκειμένου να πετύχει στην Ουκρανία νίκη με κάθε κόστος, ωστόσο οι πληροφορίες τον θέλουν να κρύβεται σε ένα μυστικό παλάτι στην περιοχή Νόβγκοροντ κοντά στη λίμνη Βαλντάι, περίπου στα μισά της διαδρομής μεταξύ της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη την ανεξάρτητη δημοσιογράφο Φαρίντα Ρουσάμοβα, ο Ρώσος πρόεδρος μετέβη την περασμένη Τετάρτη στην πολυτελή έπαυλή του μέσα σε ένα δάσος, όπου αναπαύεται «ψυχή τε και σώματι». Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το συγκρότημα, που είναι γνωστό ως η «πιο μυστική επίσημη ντάτσα» του Πούτιν διαθέτει τριώροφο συγκρότημα σπα, δύο υπόγειους ορόφους με κρυογονικό θάλαμο και λασπόλουτρο, μια πλωτή πισίνα, γεμάτη με πολύ αλμυρό νερό, «δηλαδή, ξαπλώνετε σε αυτήν και φαίνεται να επιπλέετε στην επιφάνεια, όπως στη μηδενική βαρύτητα».

Το πολυτελές σπα διαθέτει επίσης λουτρά μασάζ, πισίνα μήκους 25 μέτρων, τζακούζι καθώς και σάουνες και χαμάμ, καθώς και βάθρο για ταϊλανδέζικο μασάζ. Η τεράστια ιδιοκτησία δίπλα στη λίμνη περιλαμβάνει ένα στάβλο, γήπεδο γκολφ, γήπεδο μίνι γκολφ, VIP εστιατόριο με κινηματογράφο, αίθουσα μπόουλινγκ, ακόμη και ένα μίνι καζίνο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Ίδρυμα κατά της Διαφθοράς, που ίδρυσε ο φυλακισμένος Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης και δριμύς επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, η αγαπημένη αυτή κατοικία του Πούτιν ανήκει μερικώς στον Γιούρι Κόβαλτσουκ, τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, που χαρακτηρίζεται «προσωπικός τραπεζίτης του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ