Το chic στη νιοστή: Όταν η Diane von Furstenberg πήρε από το χέρι την Brigitte Macron και έκαναν βόλτα στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Έκαναν βόλτα στο πάρκο Little Island

Brigitte Macron και Diane von Furstenberg έκανα βόλτα στη Νέα Υόρκη, με την σχεδιάστρια μόδας να δημοσιεύει στην σελίδα της στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν ντυμένη με ένα πολύ κομψό κοστούμι σε σκούρο μπλε χρώμα το οποίο και συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και suede γόβες στιλέτο.

Πιο maximal η Βελγίδα fashion designer, η οποία και επέλεξε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα, μαύρο καλσόν ή κολάν και animal print μποτάκια έως τον αστράγαλο. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα πολύχρωμο μαντήλι και διάφορα κοσμήματα, όπως μερικά μεγάλα βραχιόλια και κολιέ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Furstenberg, η οποία ζει στο Μανχάταν, οι δύο γυανίκες έκαναν βόλτα στο πάρκο Little Island.

Σημειώνεται ότι στις 20/9 ο Emmanuel Macron μίλησε στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και φυσικά η σύζυγός του ήταν εκεί. Όπως αναφέρει το public.fr επικαλούμενο το BFMTV, την ίδια μέρα η Brigitte συνάντησε την σύζυγου του Ουκρανού προέδρου Ολένα Ζεκένσκα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα: «Οι δύο γυναίκες μίλησαν για περίπου μία ώρα στο Ουκρανικό Ινστιτούτο Αμερικής. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν η Επιχείρηση «Cigogne»: υποδοχή παιδιών και εφήβων από την Ουκρανία, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τη θεραπεία του καρκίνου σε ξένα νοσοκομεία. Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η εκπαίδευση των νεαρών Ουκρανών προσφύγων στη Γαλλία», 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ