Ίσως η εμβληματικότερη φωτογραφία της βασίλισσας-η περίφημη Άνι Λίμποβιτς απαθανατίζει την Ελισάβετ να ποζάρει με τα αγαπημένα της σκυλιά

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε μία από τις εντυπωσιακές και αληθινές της φωτογραφίες...

Η κορυφαία Αμερικανίδα φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς, η οποία μέσα από τα εμβληματικά της πορτραίτα διάσημων προσώπων διακρίθηκε και ξεχώρισε, είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, δίνοντας εντυπωσιακά κλικ!

Η Άνι Λίμποβιτς είχε προσκληθεί να φωτογραφίσει τη βασίλισσα, δύο φορές, μία το 2007 και μία το 2016 και ήταν η πρώτη Αμερικανίδα φωτογράφος που προσκλήθηκε από τη βασιλική οικογένεια, για να τραβήξει φωτογραφίες.

Μάλιστα τη δεύτερη φορά που η Λίμποβιτς, βρέθηκε στο Λονδίνο για τη φωτογράφιση, η Ελισάβετ είχε σκεφτεί η ίδια, πως θα ήθελε τις φωτογραφίες της. Ζήτησε κλικς με τα εγγόνια της, αλλά και με corgis της. Είναι γνωστό πως είχε μεγάλη αδυναμία σε αυτή τη ράτσα σκυλιών!

Και κάπως έτσι βγήκε η φωτογραφία στις σκάλες τς ανατολικής πλευράς των κήπων του Windsor Castle με τα corgi Willow, Vulcan, crgi Holly και Candy... το 2016.

 

 

 

Με αυτή τη φωτογραφία θέλησε η φωτογράφος να πει το δικό της «αντίο» στη βασίλισσα.

«Η βασίλισσα έβγαινε να περπατήσει με τα σκυλιά της, κάθε μέρα.. Μεγάλωσε με τα corgis,αυτά τα μικρά σκυλιά, που ζητούν χάδια. Ο πατέρας της, της είχε φέρει ένα όταν ήταν μόλις επτά ετών και δενν ήταν ποτέ με ένα τέτοιο σκυλί, αυτής της ράτσας, για αρκετά χρόνια μετά», αναφέρει η Άνι Λίμποβιτς στο μήνυμά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ