Η Georgina σε σόλο εμφάνιση, χωρίς τον Ronaldo της: Με σέξι εξώπλατο φόρεμα στη Βενετία - το τολμηρό άνοιγμα (φωτό)

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Georgina Rodriguez περπάτησε το βράδυ της Πέμπτης στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Η 28χρονη πρώην βοηθός πωλήσεων επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο, εξώπλατο φόρεμα από το brand Genny, που είχε ένα τολμητό άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, το οποίο και άφηνε να φανεί το γυμνό της πόδι.

Φωτογραφίες: ANSA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η σύντροφος του 37χρονου Cristiano Ronaldo, ολοκλήρωσε την σέξι εμφάνισή της με μαύρα mules και κοσμήματα Pasquale Bruni: ένα μεγάλο χρυσό κολιέ - τύπου τσόκερ, ασορτί σκουλαρίκια και βραχιόλι.

 

 

Πάντως αν κρίνουμε από φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα social media, η Georgina έδειξε παραπάνω από όσα υπολόγιζε στις κάμερες, αφού σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι σηκώθηκε το φόρεμά της από τον αέρα.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη και ο Ronaldo πέρασαν δύσοκλές στιγμές όταν στην πέθανε στη γέννα το δίδυμο αδερφάκι της κόρης τους Esmeralda.  Ο Πορτογάλος επιθετικός και η Georgina είχαν ανακοινώσει το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, κατά την πρόωρη γέννα των διδύμων, τον Απρίλιο. 

 

 

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα μαζί την 4χρονη Alana Martina, ενώ ο Ronaldo έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 11χρονο  Cristiano Jr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ