Πλατεία Βάθη: Βίντεο - ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς - η στιγμή που ο πιστολέρο φεύγει από το σημείο της επίθεσης

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν

Αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, είναι οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι στην πλατεία Βάθη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν από τις 15:00, στη συμβολή της οδού Μάρνης με την Αχαρνών, άγνωστο άτομο πυροβόλησε ξαφνικά τους δύο αλλοδαπούς, με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα. Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά τραύματα. 

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή που ο δράστης φεύγει από το σημείο της επίθεσης.

Δεύτερο βίντεο - ντοκουμέντο  απεικονίζει τη στιγμή που ο άνδρας φεύγει με το όπλο στο χέρι, καθώς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πυροβολήσει εναντίον των δύο ατόμων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ