Το σπαγγάτο με τα μετάλλια της αθλήτριας που κάνει το γύρο του κόσμου - Η αθλήτρια ποζάρει με 6 ασημένια και 2 χάλκινα στα υπέροχα πόδια της 

Ο λόγος για την 28χρονη Ολυμπιονίκης Linda Cerruti που εντυπωσίασε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ρώμη

Η 28χρονη αθλήτρια Linda Cerruti έκλεψε την παράσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης κατακτώντας συνολικά οκτώ μετάλλια, έξι ασημένια και δύο χάλκινα

Ζεστή από τον ενθουσιασμό της νίκης πόζαρε μαζί τους όλο χάρη ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία που προκάλεσε σάλο και καταιγισμό σεξιστικών σχολίων. Συγκεκριμένα η Ολυμπιονίκης Linda Cerruti είχε την ιδέα να ποζάρει στο φακό με το κεφάλι σκυμμένο στο έδαφος και τα πόδια της ανοικτά κάνοντας σπαγγάτο. Μόνο που στα καλογυμνασμένα πόδια της κρέμονταν όλα τα μετάλλια που έλαβε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρώμη.

Η φωτογραφία είχε πάνω από 90.000 likes, ενώ ξεπέρασε τα 5.000 σχόλια, πολλά εκ των οποίων ατυχώς στάθηκαν στη πόζα της νεαρής αθλήτριας και όχι στη μεγάλη νίκη της. Η Linda Cerruti, δεν κάθισε άπραγη και απάντησε ανεβάζοντας αρχικά ένα screenshot ορισμένα από τα απρεπή σχόλια στα ιταλικά. «Ωραία μετάλλια, αλλά και το διάστημα μεταξύ των μεταλλίων 4 και 5 δεν είναι κακό», ήταν το ένα. «Πολύ καλό… στην πισίνα και έξω», έγραφε ένας άλλος χρήστης. 

Στη συνέχεια έγραψε τα εξής:  «Πριν από δύο ημέρες μοιράστηκα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην παραλία όπου πηγαίνω πάντα, εκεί που πραγματοποίησα τα πρώτα μου όνειρα, ένα μέρος που έχει μεγάλη συμβολική αξία για μένα. Η φωτογραφία με δείχνει σε μια καλλιτεχνική πόζα, χαρακτηριστική του αθλήματός μου, ανάποδα και κάνοντας σπαγγάτο μαζί με τα οκτώ μετάλλια που κέρδισα στο καλύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας μου.

Είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένη και αηδιασμένη από τα εκατοντάδες, πιθανότατα χιλιάδες, ανάρμοστα, σεξιστικά σχόλια και τους χυδαίους ανθρώπους που ευθύνονται γι’ αυτά. Μετά από πάνω από 20 χρόνια προπόνησης και θυσιών, το βρίσκω τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ να διαβάζω σχόλια εκατοντάδων ανθρώπων που κάνουν αστεία που σεξουαλικοποιούν το σώμα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ