Σας παρουσιάζουμε τα έξι μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Αθήνα! Δείτε τα!

Τα παιδιά τα λατρεύουν, οι γονείς τα φοβούνται. Στα παγοδρόμια τα μικρά απολαμβάνουν κάθε στιγμή κι η μαμά παραδίπλα καρδιοχτυπά μήπως πέσουν και χτυπήσουν.

Τα παιδιά τα λατρεύουν, οι γονείς τα φοβούνται. Στα παγοδρόμια τα μικρά απολαμβάνουν κάθε στιγμή κι η μαμά παραδίπλα καρδιοχτυπά μήπως πέσουν και χτυπήσουν.



Όπως και να’ χει τα παγοδρόμια αποτελούν τον πιο πολυπόθητο προορισμό εξόδου με τα μικρά μας, κι αφού δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε χατίρι, ας επιλέξουμε σε ποιο θα τα πάμε να ξεφαντώσουν.

-Το κλειστό παγοδρόμιο στο εμπορικό κέντρο Athens Heart είναι τεράστιο! Εχει συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ. κι έμπειροι δάσκαλοι είναι διαθέσιμοι για να καθοδηγήσουν τους αρχάριους.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ, περιλαμβάνει την ενοικίαση παγοπέδιλων και μπορείτε να μείνετε … στον πάγο, όση ώρα αντέξετε.

Athens Heart: Πειραιώς 186, Κόμβος Χαμοστέρνας.
Τηλ. 6940 665 707

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 15.00-23.00 και Σαββατοκύριακο 11:00-23:00

athens heart

 -Πραγματικά εντυπωσιακό είναι και το παγοδρόμιο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι! Αποτελεί τμήμα του πάρκου «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» κι έμπειροι εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα σε όποιον το επιθυμεί.

Το κόστος είναι 5 ευρώ για μισή ώρα, 8 ευρώ για 1 ώρα και 10 ευρώ για όση ώρα θέλετε.

Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace: Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι.

Τηλ.: 210 6168888

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 -23:00 και Σαββατοκύριακα και αργίες 11:00-23:00

KOSMOPOLIS-2011

-Το παγοδρόμιο στο Santa Claus Kingdom ξεχωρίζει γιατί βρίσκεται σε ένα χώρο που βρίθει από χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Επιπλέον φιλοξενεί τακτικά επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ ενώ τα μικρά μας μπορούν να λάβουν μέρος και σε μαθήματα πατινάζ που γίνονται απ’ το Ice Kids Club.

Το κόστος είναι 5 ευρώ για γονείς και 12 ευρώ για παιδιά κι αφορά στο ενιαίο εισιτήριο εισόδου στο πάρκο, το οποίο περιλαμβάνει και τη χρήση του παγοδρομίου.

MEC Παιανίας, Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, Παιανία Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-22.00

santa kingdom

Διαβάστε περισσότερα στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ