Αμάντα Σέιφριντ: ήμουν 19 χρονών & γυμνή στο πλατό - Απλά φοβόμουν μην χάσω την δουλειά μου (φωτό & βίντεο)

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει όλα όσα μετάνιωσε στην αρχή της καριέρας της και αναρωτιέται: «πως το άφησα εγώ αυτό να συμβεί»… 

Η Αμάντα Σέιφριντ έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο στα μέσα του 2000 με τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως τα «Mean Girld» και η «Veronica Mars».

Σήμερα παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η εντυπωσιακή ξανθιά μιλά για όσα την πλήγωσαν στην αρχή της καριέρας της και για όλα όσα χρειάστηκε να κάνει για να επιβιώσει στο Χόλιγουντ και τώρα μετανιώνει πικρά. 

Η 36χρονη ηθοποιός, όπως γράφει η New York Post, ανακάλεσε πρόσφατα σε συνέντευξη της το περιστατικό για το οποίο ντρέπεται περισσότερο. «Είναι όταν ήμουν 19 ετών, και περπατούσα χωρίς τα εσώρουχά μου στο σετ και απορώ πώς το επέτρεψα να συμβεί». Ήταν μια ρητορική ερώτηση στην οποία έδωσε η ίδια την απάντηση λέγοντας: «Ω, ξέρω γιατί. Ήμουν 19 και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και ήθελα να κρατήσω τη δουλειά μου. Γι' αυτό το έκανα».

Η Σέιφριντ παραδέχτηκε μάλιστα ότι στην αρχή της καριέρας της δεν είχε την αυτοπεποίθηση που θα της έκανε να πιστέψει ότι θα γίνει διάσημη έναντι όλων των αντιξοοτήτων για τη δουλειά της, οπότε έκανε υποχωρήσεις στις επιθυμίες και τις προσταγές των στούντιο για να διασφαλίσει ότι θα συνέχιζαν να την παίρνουν να κάνει ταινίες. 

Η παραπάνω δεν ήταν όμως η μοναδική στιγμή που η ωραία Αμάντα ήρθε σε δύσκολη θέση. Το 2010, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως παρακολούθησε τη σειρά «Big Love» του 2008 με τους γονείς της και ότι τρόμαξε από τις σεξουαλικές σκηνές που είχε γυρίσει: «Καθόμουν εκεί και παρακολουθούσα και ξαφνικά, είχε μια σκηνή όπου δύο άνθρωποι κάνουν σεξ, και ήμουν εγώ! Κάνοντας σεξ! Απλώς σκέφτηκα, όχι, όχι, όχι!», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, η Σέιφριντ λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στο «Dropout», στον ρόλο της ιδρύτριας του Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς, του άλλοτε λαμπερού αστέριου της Silicon Valley που εξαπάτησε επενδυτές και ασθενείς για τις δυνατότητες της νέας δήθεν επαναστατικής συσκευής αιμοληψίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ