Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω-Επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Μια έντονη μέρα από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η κύρια όψη της ημέρας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και την ανάγκη μας να βιώσουμε πιο έντονα ερωτικά συναισθήματα. Όμως έχει και μια επικινδυνότητα η συγκεκριμένη όψη, καθώς δίνει χειριστικές τάσεις σε σχέσεις και ξυπνά ζήλιες και κτητικότητα.

Από την άλλη πολλές φορές συνδέεται και με προδοσία στις σχέσεις ή τάση για κακές επιλογές συντρόφων. Πιο προσεκτικοί στα δύσκολα παιχνίδια των σχέσεων πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή που βοηθά να έχουμε πιο ορθή κρίση, να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αλλά να είμαστε και πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, κι ένα τετράγωνο με τον Δία που δίνει μια πιο τεμπέλικη διάθεση, από αυτές που θέλεις να είσαι αραχτός σε μια ξαπλώστρα όλη μέρα και να ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο. Αν είστε διακοπές το καλύτερο σας! Αν όμως πρέπει να εργάζεστε ίσως σας είναι λίγο πιο δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Η κύρια όψη της Τρίτης, η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, παραπέμπει κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις, την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αλλά και στις σταθερές σχέσεις στη ζωή σας φέρνοντας αναθεωρήσεις, αλλά και εντάσεις αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αξιοποιήστε τη δυναμική που σας δίνει αυτή η όψη, αλλά μην πέσετε στην παγίδα να εμπλακείτε σε ψυχοφθόρα παιχνίδια εξουσίας τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενδεχομένως να σκέφτεστε αλλαγές είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο αυτές τις μέρες και να προβληματίζεστε πώς θα τις υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της Τρίτης είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που αναφέρεται στις αντιλήψεις και τις απόψεις που έχετε για τις σχέσεις, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα σχέδια σας προσωπικά κι επαγγελματικά. Πολλοί από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων και αλλαγών στις απόψεις και τα πιστεύω σας, ενώ μπορεί να παθιάζεστε τώρα με έναν καινούριο στόχο που έχετε είτε σε επίπεδο σπουδών είτε επαγγελματικό. Μπορεί σήμερα να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας παρασύρουν ίσως σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης ή φιλοσοφίας ζωής ή ακόμη μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα βαθιά νερά των ερωτικών σχέσεων και των συναισθηματικών σας εξαρτήσεων σάς σπρώχνει η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Παθιασμένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα, αλλά και κάποιες αρνητικές πλευρές, όπως ζήλιες και καχυποψία, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η όψη αυτή επηρεάζει και τα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους. Θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας ή να επιβληθείτε με κάποιο τρόπο στους άλλους. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες προσωπικά και οικονομικά να σας παρασύρουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας. Ακόμη, κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ