Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου :Έντονη η σημερινή μέρα, από ιδιαίτερα δυναμική μέχρι λίγο...κυκλοθυμική.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Βρισκόμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ακολουθεί πάντα τη Νέα Σελήνη και προηγείται της Πανσελήνου που θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Το πρώτο τέταρτο συνήθως είναι μια στιγμή στη φάση του Σεληνιακού κύκλου που νιώθουμε πιο έτοιμοι να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στη δράση μας.

Γενικότερα είναι μια φάση που έχουμε την τάση να παίρνουμε πιο σοβαρές αποφάσεις. Επειδή όμως ταυτόχρονα ξεκινά κι η επιρροή του τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή 7/8, θα σας συμβούλευα να καθυστερήσετε λίγο τις σημαντικές αποφάσεις και να τις αφήσετε για μετά τις 15/8. Μολονότι έχουμε συνηθίσει να παρατηρούμε την επιρροή της Σελήνης στη φάση της Πανσελήνου και να τη συνδέουμε με διάφορα γεγονότα, είναι αλήθεια ότι και οι φάσεις του πρώτου τετάρτου όπως και του τελευταίου είναι στιγμές έντασης ή κρίσης. Όχι με την έννοια της κρίσης απαραίτητα ως αρνητική σημασία, αλλά καμπής, αλλαγής κατεύθυνσης. Σήμερα η Σελήνη στη διάρκεια της μέρας δεν θα σχηματίσει άλλη όψη πέραν του τετραγώνου με τον Ήλιο και οι κυρίαρχες όψεις της θα είναι έντονες τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο πρώτο της τέταρτο στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ., και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες 2 μέρες, καθώς το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο θα επιβαρύνει κάπως αυτό τον τομέα. Ακόμη, σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Γενικότερα αυτές τις μέρες που κυριαρχεί και το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο, το οποίο γίνεται ακριβείας την Κυριακή, η υπομονή είναι το πολυτιμότερο όπλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας ξεμυάλισαν οι βόλτες, οι έξοδοι για φαγητό κι οι διακοπές και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ