Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο φέρνει αλλαγές

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Η Σελήνη θα είναι για αρκετές ώρες σε φάση κενής πορείας, δηλαδή χωρίς να σχηματίζει όψεις στο ζώδιο του Ζυγού από τις 09:19 το πρωί μέχρι τις 14:47 το μεσημέρι που προχωρά στον Σκορπιό. Μόλις προχωρήσει στον Σκορπιό θα συναντήσει σε εξάγωνο τον νεοφερμένο Ερμή στην Παρθένο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον επικοινωνιακό αλλά και ιδιαίτερα παραγωγικό τόνο της ημέρας. Αυτή η όψη ευνοεί την οργάνωση, το να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που μας έχουν ξεφύγει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε.

Ευνοεί ακόμη και τις μετακινήσεις. Φυσικά το ζώδιο της Παρθένου εκτός από την τελειομανία, την προσοχή στη λεπτομέρεια, φημίζεται και για το ανήσυχο πνεύμα της, αλλά και για το άγχος. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους αποσυμπίεσης κι ας προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω για μια αληθινά παραγωγική μέρα. Αναλυτικά για τον Ερμή στην Παρθένο και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η θέση του Ερμή στην Παρθένο θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 25/8 για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά, να πληρώσετε λογαριασμούς, να κάνετε διακανονισμούς σε χρέη, να τακτοποιήσετε τα λογιστικά σας, αλλά και να ενισχύσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν ψάχνετε να προσλάβετε έναν συνεργάτη ή βοηθό, ή ακόμη και να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή άλλου εξοπλισμού για τη δουλειά σας, επισπεύστε τις διαδικασίες. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας και να ρυθμίσετε θέματα διατροφής, άσκησης, κλπ. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής παίρνει σήμερα μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να είστε η ψυχή της παρέας και για να εμπνέετε με τα λόγια σας και τους άλλους. Μάλλον θα πρωτοστατήσετε σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να πειραματιστείτε λίγο και με την τύχη σας παίρνοντας μέρος σε τυχερά παιχνίδια. Ακόμη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες. Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους σας θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί σε ένα ταξίδι να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο σήμερα σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας ή εκτός αυτών που εμπιστεύεστε ιδιαίτερα. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του στην Παρθένο μέχρι τις 25/8. Κάποιοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας, στο μέρος που γεννηθήκατε ή σε ένα μέρος που νιώθετε οικειότητα. Ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας προκειμένου να το επιλύσετε. Άλλοι θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή επισκευές, τροποποιήσεις προκειμένου να προετοιμαστείτε για τον χειμώνα. Άλλοι μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ