Γάμος στην Πόλη: Η Μαρία Εκμεκτσίογλου πάντρεψε το βλαστάρι της, τον γιο της Πασχάλη Αφθονίδη - Η κόκκινη τουαλέτα της σεφ (φωτό)

«Υπάρχουν κάποιες μέρες στη ζωή σου που περνάν σαν παραμύθι»

Χαρές για την Μαρία Εκμεκτσίογλου που πάντρεψε τον αγαπημένο της γιο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πάσχάλης Αφθονίδης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και η σεφ, περήφανη, δημοσιεύσε στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο.

«Υπάρχουν κάποιες μέρες στη ζωή σου που περνάν σαν παραμύθι ,σαν ταινία ,βλέποντας το βλαστάρι σου γαμπρό και ξέροντας ότι το μωρό που γέννησες και ανάθρεψες άνοιξε τα φτερά του για την προσωπική του κατάκτηση του σύμπαντος δίπλα στη σύντροφο που διάλεξε για την καινούργια του ζωή ?❤️?Όλη σας η ζωή παιδιά μου να είναι διάσπαρτη με χρώματα και αρώματα της ευτυχίας» έγραψε στην ανάρτησή της.

Photo: Instagram

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η εντυπωσιακή, μελαχρινή νύφη, η οποία τον Φεβρουάριο βαφτίστηκε Χριστιανή, φόρεσε ένα πριγκιπικό νυφικό με στρας στο μπούστο, ενώ το κεφάλι της στόλιζε ένα όμορφο στεφάνι. 

Όσο για την διάσημη σεφ εκείνη επέλεξε για τον γάμο του γιου της ένα κατακκόκινο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες. Κομψός φυσικά και ο γαμπρός με το μαύρο σμόκιν και το παπιγιόν του!

Δείτε επίσης: Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Σε 6 ώρες προσκύνημα στην Αγιά Σοφιά, γεύσεις και αρώματα από τη Μαρία Εκμεκτσίογλου (Φωτό & Βίντεο)

 

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Ένας μεγάλος έρωτας και ένας γάμος την έφεραν στη Θεσσαλονίκη όπου έζησε 15 χρόνια. Μετά το τέλος του γάμου της επέστρεψε στα πάτρια εδάφη όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Έχει τρεις γιους, τον Αλέξανδρο, τον Απόλλωνα και τον Πασχάλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ