Kαι το όνομα αυτής Σιέννα-Ηλέκτρα: Η βάπτιση της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου & του Φίλιππου Μιχόπουλου - Στην πανέμορφη Μάνη (φωτό)

Όσα έγιναν στην βάπτιση της μικρούλας.... 

Η Αθηνά Οικονομάκου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδάκια τον Μάξιμο και την νεοφώτιστη Σιέννα-Ηλέκτρα. 

Μάλιστα, χθες Σάββατο (18/6), πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρούλας, μια εβδομάδα μετά τα πρώτα της γενέθλια. Δείτε ΕΔΩ το πάρτι που οργάνωσε η ηθοποιός.

 

 

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η ευτυχισμένη μαμά έγραψε: ''Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!! Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς''.

Τα βαπτίσια έγιναν στη γενέτειρα της, στη Μάνη

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Σιέννα-Ηλέκτρα και τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο συγκινημένοι στη βάφτιση της κόρης τους!

 

Δίπλα στην οικογένεια για την τόσο ξεχωριστή ημέρα ήταν η Νικόλ Παναγιώτου, η Βάσω Λασκαράκη, ο Πάνος Μυλωνάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες. 

Άλλωστε, το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε η ενδυματολόγος και κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου μέσα από κάποιες φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και ο φίλος της, Πάνος Μυλωνάς.

 Να σημειώσουμε πως η μπομπονιέρα της ήταν ένα χρυσό κουτί με ροζ τούλι. Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε για την περίσταση ένα two piece set με βολάν. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον boho χτένισμα με πλεξούδες.

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ