Εκτέλεση στον Γέρακα: Πληρωμένους δολοφόνους βλέπει η η ΕΛ.ΑΣ. - Η "Νταίζη", ο "Θείος Τζο" και οι χημικοί διαλύτες

Που στρέφονται οι έρευνες; 

Στις σχέσεις κυκλωμάτων λαθρεμπόρων και της λεγόμενης Greek mafia , στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., για το νέο συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με θύμα τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων., χθες Σάββατο στις 8 το πρωί στον Γέρακα, την ώρα που ο ίδιος έφτασε στο πρατήριο  ιδιοκτησίας του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η δολοφονία σχετίζεται με το παρελθόν του θύματος και τις διαφορές που ενδεχομένως ανέκυψαν στο πλαίσιο της επικυριαρχίας στη λαθρεμπορία και νόθευση καυσίμων, όπου έχουν επεκταθεί ομάδες της λεγόμενης GREEK MAFIA.

Οι κινήσεις των τουλάχιστον τριών δραστών είναι όμοιες με άλλες δολοφονικές επιθέσεις του παρελθόντος, όπως αυτής σε βάρος του Γιάννη Σκαφτούρου, επονομαζόμενου "Θείου Τζο".

 

 

Οι εκτελεστές παρακολουθούσαν το θύμα τους για τουλάχιστον 2-3 χιλιόμετρα, κατά τη διάρκεια της πορείας του στη Λ. Μαραθώνος, όπως έχουν δει σε κάμερες ασφαλείας της λεωφόρου οι αστυνομικοί.

Επιτέθηκαν εναντίον του όταν εκείνο βγήκε από το θωρακισμένο όχημα, πυροβολώντας περισσότερες από 20 φορές με δύο πολεμικά καλάσνικοφ, ενώ στη συνέχεια έκαψαν το κλειστό φορτηγάκι στην Παλλήνη και διέφυγαν με δύο μοτοσυκλέτες.

 

 

Η "Νταίζη", ο "Θείος Τζο" και οι χημικοί διαλύτες

Ο 38χρονος το 2014 είχε κατηγορηθεί ως μέλος της ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη γνωστού με τα προσωνύμια "Σαμπρέλας", "Καράφλας" ή "Νταίζη", που δολοφονήθηκε, επίσης, με παρόμοιο τρόπο το 2018 στο Παλαιό Φάληρο.

Το 2015 σε πάρκινγκ που διατηρούσε συγγενικό πρόσωπο του θύματος, στον Κορυδαλλό, είχαν εντοπιστεί χειροβομβίδες, ένα υποπολυβόλο, πιστόλια και σφαίρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ