Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό στη Ρώμη με τις κόρες, τον γιο και τις νύφες της - ήταν καλεσμένοι σε γάμο (φωτό)

Καλεσμένη και η Ευγενία Νιάρχου!

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό και η οικογένειά της παρευρέθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, στον γάμο της Vanina Mandelli που τελέστηκε στη Βασιλική του San Lorenzo, στη Λουσίνα της Ρώμης.

Να σημειωθεί ότι η Vanina Mandelli είναι η κόρη της Luisita Soldati, στενής φίλης της 65χρονης royal και η τελευταία ταξίδεψε στην όμορφη ιταλική πόλη μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά και τις νύφες της.

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου, ο Αντρέα Κασιράγκι με την γυναίκα του Τατιάνα ντε Σάντο Ντομίνγκο Κασιράγκι, η Σαρλότ Κασιράγκι με τον σύζυγό της Ντμίτρι Ρασάμ και η Μπεατρίς Μπορρομέο Κασιράγκι ήταν επίσης παρόντες στον γάμο.

 

 

 

 

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η αδερλή του πρίγκιπα Αλβέρτου εθεάθη με ένα λευκό τουίντ ταγιέρ που έφερε την υπογραφή της Chanel.

 

 

 

 

 

 

Άλλωστε η ίδια ήταν στενή φίλη με ήταν προσωπική φίλη με Κάρλ Λάγκερφελντ, τον επι χρόνια καλλιτεχνικό διευθυντή του διάσημου Brand, ενώ η κόρη της Σάρλοτ Κασιράγκι είναι πρέσβειρα του οίκου.

Η μικρότερη κόρη της Καρολίνας, πριγκίπισσα Αλεξάνδρα φορούσε ένα κοντό, λιλά φόρεμα από την αγαπημένη της μάρκα Stine Goya, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με μια τσάντα Celine και τα ίδια Chanel παπούτσια που φορούσε και η μητέρα της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

 

 

 

 

Η μεγαλύτερη κόρη της 65χρονης royal, Σαρλότ Κασιράγκι φυσικά και ντύθηκε επίσης με μια δημουργία του γαλλικού οίκου μόδας. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε ανοίξει τον Ιανουάριο, το show, καβάλα σε ένα άλογο. 

Στην Ρώμη λοιπόν την είδαμε με ένα κοντό πολύχρωμο φόρεμα με μακριά μανίκια. Συνδύασε το look της με μια μωβ τσάντα και μαύρα Mary Jane παπούτσια.

 

 

 

 

Η νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας (σύζυγος του Αντρέα Κσιράγκι) Τατιάνα ντε Σάντο Ντομίνγκο  φόρεσε ένα πουά φόρεμα με έντονους ώμους.

 

 

Ο γιος της πριγκίπισσας του Μονακό Πιερ Κασιράγκι δεν έδωσε το παρών, ωστόσο ήταν εκεί η σύζυγός του Μπεατρίς Μπορομέο, την οποία και είδαμε με ένα Dior floral φόρεμα.

 

 

 

 

Στον γάμο βέβαια φαίνεται πως φόρεσε ένα στραφτερό μάξι φουστάνι, ενώ σε μια από τις φωτογραφίες την βλέπουμε να ποζάρει μεταξύ άλλων μαζί με την Ευγενία Νιάρχου, η οποία ήταν επίσης καλεσμέμνη στον γάμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ