Οι ερωτικές προβλέψεις (30/5-5/6) για τα 12 ζώδια: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στις σχέσεις μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρώνα

Η λέξη κλειδί της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου είναι η επικοινωνία. Κι αυτό γιατί από τη μία έχουμε τη Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από την άλλη ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία, μετά από τρεις εβδομάδες σύγχυσης, ασάφειας και παρεξηγήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30/05/2022, δηλαδή λίγο πριν την εκπνοή του Μαΐου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται για να φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική μας ζωή ή να μας κάνει να σκεφτούμε τις καταστάσεις από μια διαφορετική σκοπιά.

Αυτή η Νέα Σελήνη κορυφώνεται λίγο μετά την εκρηκτική σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα στις σχέσεις μας, να ρισκάρουμε και γενικώς να τολμήσουμε και να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής, βρίσκεται για λίγο ακόμα σε ανάδρομη πορεία, επομένως θα είναι καλό να κρατήσουμε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και να έχουμε ένα εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό μας.

Στις 04/06/2022 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει σιγά-σιγά να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας και να ξεκαθαρίσουμε όσα συνέβησαν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 23/10/2022, κάτι που σημαίνει ότι καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία μας και στα δεσμά που μας έχουν επιβάλλει ή που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.

Επιπλέον, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και κάποιοι θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να συμβιβάζεστε και θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις σας και να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τους λόγους που έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο και όλο αυτό να μην είναι απλώς μια αντίδραση της στιγμής.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/6, η επικοινωνία θα αποκατασταθεί και θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια νέα δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι σκέψεις σας θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο ανοιχτά τις απόψεις σας στον σύντροφο σας, ώστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

Η νέα αυτή Σελήνη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία σας ταιριάζουν καλύτερα και μπορείτε μαζί τους να συνεννοηθείτε και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση η οποία έχει βαλτώσει και με κάποιο τρόπο δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους και να ανανεωθείτε ή να πάρετε μια αναγκαία απόσταση. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τις 4/6 θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τον κοινωνικό σας περίγυρο και θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι είναι σύμμαχοι σας και από ποιους θα πρέπει να απομακρυνθείτε, αφού οι διαφορές σας είναι πλέον περισσότερες από όλα εκείνα που σας ενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν το τελευταίο διάστημα νιώθετε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις σκέψεις σας και όσα συμβαίνουν γύρω σας, τώρα όλα θα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και θα σας επιτρέψει να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Εάν τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψαν άτομα από το παρελθόν ή κάνατε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα δείτε τα αληθινά κίνητρα των άλλων και θα συνειδητοποιήσετε σε τι αξίζει να επενδύσετε και τι θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να είχατε παρεξηγηθεί με τον σύντροφο σας ή να σας κατηγορούσαν ότι δεν είστε ξεκάθαροι και δεν ξέρετε τι θέλετε. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία θα μπορέσετε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό και σε δεύτερη φάση με το άτομο που έχετε απέναντι σας.

Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου και τον τελευταίο καιρό λαμβάνατε μπερδεμένα μηνύματα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζει πλέον να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια για ένα άτομο που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Εστιάστε λοιπόν σε όσα και όσους μπορούν να σας αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και μην αναλώνεστε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Μάιος κλείνει με μια Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 30/5, η οποία θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, αφήνοντας οριστικά πλέον πίσω σας όσα σας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανανεώσει, αφού θα υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας.

Εάν πάλι είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και θα πάψετε να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να βάλετε προτεραιότητα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, επομένως μην διστάσετε να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε. Η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/6 θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους απέδειξαν ότι το αξίζουν πραγματικά. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι να ακολουθήσετε, ακούστε τη φωνή της διαίσθησης σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ