Η Bella Hadid μας δείχνει τον «φλώρο» που ερωτεύτηκε: Το κορίτσι που έβαλε φωτιά στις Κάννες, επέστρεψε με επίσημο date (φωτό)

Ποιος είναι ο 33χρονος Marc

 

Η Bella Hadid είχε βάλει «φωτιά» στο κόκκινο χαλί των Καννών, όταν είχε εμφανιστεί πέρυσι με μια απίθανη ασπρόμαυρη vintage τουαλέτα, Jean Paul Gaultier, την οποία είχε φορέσει στην πασαρέλα το 2002 η Naomi Campbell.

Το 25χρονο μοντέλο επέστρεψε φέτος στο red carpet του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και ήδη εντυπωσίασε με μια επίσης vinatge δημιουργία, αυτή την φορά από τον οίκο Vesrace, σχεδιασμένη από τον αείμνηστο δημιουργό του brand  Gianni Versace,ο οποίος δολοφονήθηκε το 1997. 

Πριν ωστόσο σας δείξουμε τις εμφανίσεις της, επιτρέψτε μας να σταθούμε για λίγο στο νέο της αμόρε, αφού η Bella - αυτή τη φορά - δεν ταξίδεψε μόνη στην γαλλική πόλη - θέρετρο.

Ειδικότερα το top model εθεάθη το Σάββατο μαζί με τον αγαπημένο της Marc Kalman και μερικούς φίλους. Μάλιστα το ζευγάρι ήταν ντυμένο ασορτί με λευκά outfits. Ειδικότερα η Bella φορούσε ένα λευκό ολόσωμο με κοψίματα και ένα σορτσάκι στο ίδιο χρώμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Λίγο ψυχρούλης και σνομπ ο Klaman, ο οποίος είναι από τις ΗΠΑ, είχε ένα καθωσπρέπει look , αν και έμοιαζε λίγο με αγόρι από διαφήμιση του Ralph Loren!

Οι φήμες ότι οι δύο τους έχουν σχέση ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2020 και από τότε φωτογραφίζονται τακτικά μαζί. Η Hadid επιβεβαίωσε τον δεσμό τον Ιούλιο του 2021, όταν δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram με τους δύο να φιλιούνται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KM20 (@km20conceptstore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dopemgz2

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 33χρονος art designer, art director και επιχειρηματίας  έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως ειδικός στο σχεδιασμό εμπορευμάτων, καθώς και στο  branding. Ο Marc έχει εργαστεί ως ειδικός στο σχεδιασμό εμπορευμάτων, την τέχνη άλμπουμ και το branding. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει δουλειές για τον Travis Scott, την KNG Records και την επωνυμία γυαλιών Smoke x Mirrors.

Οι εμφανίσεις της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί των Καννών

Το διάσημο μοντέλο πέρα από την vintage Versace τουαλέτα εμφανίστηκε με ένα, επίσης vintage, λευκό μάξι φόρεμα από τον οίκο Gucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hiakah_sa (@hiakah_sa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Επίσης την είδαμε με μια Chanel ασπρύμαυρη τουαλέτα η οποία είχε φουσκωτά μανίκια και ένα μεγάλο τριαντάφυλλο στο μπορστινό μέρος. 

Το συγκεκριμένο look ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Chpard.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ