Πώς η Σάσα Ομπάμα έγινε Fashion icon -Τα ρούχα της μικρότερη κόρη του πλανητάρχη ανάρπαστα μόλις τα βάλει

Όταν η Σάσα, η μικρότερη κόρη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, φοράει κάποιο ρούχο δημοσίως, αυτό αμέσως «ξεπουλά» αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Όταν η Σάσα, η μικρότερη κόρη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, φοράει κάποιο ρούχο δημοσίως, αυτό αμέσως «ξεπουλά» αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Η Σάσα, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, δείχνει να αναπτύσσει το δικό της στιλ - και είναι μόλις 12 ετών. Όταν για παράδειγμα η Σάσα φοράει ρούχα της βρετανικής διαδικτυακής εταιρείας ASOS, αυτά γίνονται ανάρπαστα αμέσως: όπως όταν εμφανίστηκε σε έναν κολεγιακό αγώνα μπάσκετ φορώντας ένα πουλόβερ με έναν μονόκερο, αξίας περίπου 50 ευρώ.

Το στοκ της εταιρείας τελείωσε αμέσως μετά την εμφάνιση της Σάσα. Έπειτα τράβηξε τα βλέμματα με τα ασημί της παπούτσια τύπου Όξφορντ της ίδιας εταιρείας, τα οποία φόρεσε όταν υποδέχθηκε με τη μητέρα της, Μισέλ, την αδελφή της, Μαλία, και τα δύο σκυλιά τους στην άφιξη του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Λευκού Οίκου. Την ημέρα που ο Ομπάμα έδωσε χάρη στη γαλοπούλα Πόπκορν η Σάσα φορούσε ένα πουλόβερ με πάντα, ένα κόκκινο παντελόνι και αρβύλες Dr. Martens με αυθεντικά κίτρινα κορδόνια.

Οι κριτικές που απέσπασε ήταν διθυραμβικές. «Συνήθως είναι η μητέρα της που τραβάει την προσοχή με τις στιλιστικές της επιλογές αλλά αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε κάτι που μόλις πρόσφατα προσέξαμε: η Σάσα Ομπάμα δεν πάει πίσω. Μένουμε έκπληκτοι» έγραψε το Huffington Post. Η Σάσα και η Μαλία είναι πολύ ψηλές και ο Ομπάμα συνέχεια αναφέρει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν - η Μαλία τώρα είναι 15 ετών.

Συνεχίζουν να κάνουν πράγματα με τους γονείς τους όταν πηγαίνουν διακοπές, αλλά δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι στο τελευταίο ταξίδι τους στη Χαβάη για τις διακοπές των Χριστουγέννων ο πρόεδρος τα περισσότερα απογεύματα έπαιζε γκολφ ενώ οι κόρες του έκαναν τις δικές δραστηριότητες. «Τώρα που οι κόρες μου μεγαλώνουν-γράφει το Βήμα- δεν θέλουν να περνούν τόσο πολύ χρόνο μαζί μου» είπε ο Ομπάμα ενώπιον δημοσιογράφων τον περασμένο Νοέμβριο. Σε μία συνέντευξη στο περιοδικό People ο Ομπάμα δήλωσε: «Έχω τρεις ισχυρογνώμονες, δυνατές, ψηλές γυναίκες. Αν βρεθούν όλες μαζί με κοροϊδεύουν για τα αυτιά μου ή για το πως ντύνομαι».



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ