Ο Mark Zuckerberg επιτέλους χαρούμενος για τα γενέθλια της γυναίκας του: Αυτή είναι η «κολώνα» του σπιτιού μας (φωτό)

Η σύζυγός του έκλεισε τα 37

Τα 37ά γενέθλιά της γιόρτασε στις 24 Φεβρουαρίου η σύζυγος του Mark Zuckerberg, Priscilla Chan, με τον ιδρυτή της Facebook να δημοσιεύει στο Istagram μια φωτογραφία τους.

«Χρόνια πολλά στον κεντρικό ήρωα της οικογένειάς μας!» έγραψε στην ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος, η αξία του οποίου υπολογίζεται περίπου στα 72.8 δισεκατ.

Στην εικόνα βλέπουμε τη φιλάνρωπο και πρώην παιδίατρο να φορά μια γκρι μπλούζα στην οποία αναγράφεται η φράση «the main character» (ο κεντρικός ήρωας), και τον σύζυγό της να την κοιτά γλυκά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Ο CEO της Meta Platforms, της μητρικής εταιρείας των Facebook, Instagram και WhatsApp, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του από το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί  και δύο κόρες, την 6χρονη Maxima και την 4χρονη August.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Παρά τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας, όμως τα πράγματα δεν είναι και τα καλύτερα για τον 37χρονο «μάγο» της τεχνολογίας. Πέρα από τα σκάνδαλα όλο και περισσότερες κόσμος αποκμακρύνεται από το Facebook, την ώρα που οι μετοχές της εταιρείας δείχνουν πτώση.

Στις αρχές Φεβρουαρίου τα αποτελέσματα της Meta ήταν απογοητευτικά, αφού επήλθε μεγάλη πτώση του 26% στην τιμή της μετοχής της, η οποία ήταν η μεγαλύτερη ημερησία στην ιστορία της.  Η δε χρηματιστηριακή αξία της απώλεσε άνω των 230 δισ. δολαρίων, ως αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ