Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια μέρα με απρόοπτα & εκπλήξεις - θα μπούμε στη διαδικασία να φροντίσουμε τις υποχρεώσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η μέρα έχει μικτές προδιαγραφές, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη τις πρωινές ώρες στον Ζυγό σχηματίζοντας την τελευταία της όψη το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 07:01 το πρωί και βγαίνοντας στη συνέχεια σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 11:19 που θα περάσει στον Σκορπιό.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα με απρόοπτα και εκπλήξεις τις πρωινές ώρες, ενώ στην πορεία ό,τι κι αν έχουμε στο μυαλό μας θα μπούμε στη διαδικασία να φροντίσουμε τις υποχρεώσεις μας έστω και με μισή καρδιά, παρότι μπορεί να προτιμούσαμε να κάνουμε κάποια άλλη δραστηριότητα πιο διασκεδαστική.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει αστάθειες τόσο στο πώς εξελίσσεται όσο και στη διάθεση σας. Τη μια στιγμή μπορεί να είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι και ιδιαίτερα παραγωγικοί και το επόμενο λεπτό να εκνευρίζεστε ή να πέφτετε ψυχολογικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο και να προσπαθήσετε σήμερα πιθανώς να μην μπορέσετε να βρείτε πολλή ηρεμία γύρω σας ή πολλές στιγμές με τον εαυτό σας μόνο. Ακόμη κι αν εργάζεστε από το σπίτι κάτι θα διαταράσσει την ηρεμία σας και όλο και κάποιος θα θέλει να ασχοληθείτε μαζί του, είτε προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον είτε από τη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι από τις μέρες που πρέπει να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι, καθώς πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ξαφνικά και απρόβλεπτα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε. Δηλαδή, ενώ μπορεί να έχετε ορίσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη μέρα σας τελευταία στιγμή να προκύπτει ένα νέο δεδομένο και να σας βγάζει εκτός.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ