Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νέες γνωριμίες μπορεί να πάνε καλά σήμερα - πέφτει η διάθεση την Κυριακή

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό και κάπως πιο ανεβασμένα επίπεδα διάθεσης σε σχέση με το πώς τελειώνει το βράδυ της Κυριακής, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Ερμή και τον Κρόνο στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και εστιαστείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

Άλλωστε η όποια χαρά φαίνεται πιο εύκολα να έρχεται από τις σχέσεις, καθώς η επικαιρότητα δυστυχώς δεν βοηθά καθόλου. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ο Ζυγός είναι ένα σούπερ κοινωνικό ζώδιο!

Νέες γνωριμίες μπορεί να πάνε πολύ καλά επίσης μια μέρα σαν το Σάββατο, που έχει έναν προσανατολισμό περισσότερο στο… μέλλον παρά στο εδώ και τώρα.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Σελήνη θα σχηματίσει μια σειρά από τετράγωνα με τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι τόνοι ανεβαίνουν, αλλά ταυτόχρονα πέφτει κι η διάθεση.

Ίσως χρειαστεί να ασχοληθούμε με τις εκκρεμότητες της δουλειάς ή να κάνουμε μια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά! Αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Ζυγό και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον το Σάββατο αν είστε αδέσμευτοι, διότι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σε μια έξοδο ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία. Γενικά θα περάσετε πιο όμορφα και οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι ευχάριστες και θα σας δώσουν ικανοποίηση.

Η εικόνα είναι πολύ διαφορετική την Κυριακή με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης. Προσέξτε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις περισσότερο. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας.

Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αυτό το Σαββατοκύριακο σάς καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας.

Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε τη σταθερότητα της Σελήνης αυτής, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν, για παράδειγμα, αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. Την Κυριακή από το απόγεμα κι έπειτα προσπαθήστε να είστε λίγο πιο συντηρητικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα.

Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας, καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση. Αν κάτι δεν πήγε όπως θα θέλατε στο παρελθόν, με το να αυτομαστιγώνεστε απλά χάνετε χρόνο και την καλή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Ειδικά το Σάββατο είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φτιάχνει τη διάθεση σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει κέφι περισσότερο.

Πιθανώς να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα παιδιών ή στην ερωτική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Πολύ διαφορετική η εικόνα της Κυριακής από το μεσημέρι και έπειτα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις με μια πλειάδα πλανητών στον Αιγόκερω. Έτσι κάτι μπορεί να σας φταίει ή να τρώγεστε με τα ρούχα σας κυρίως σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή ή και τα οικονομικά.

Προσέξτε την παρόρμηση, διότι μπορεί να πείτε κάτι που ίσως είναι αργά για να το πάρετε πίσω αν το μετανιώσετε.

Διαβαστέ τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ