Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιο κυκλοθυμικό και έντονα συναισθηματικό το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ένα λίγο πιο κυκλοθυμικό, έντονα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας, αλλά θα έχουμε και ευκαιρίες να περάσουμε όμορφα με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει θετική όψη το Σάββατο με τον Δία και την Κυριακή με τον Ποσειδώνα.

Και οι δυο μέρες μας επιτρέπουν να κινηθούμε καλύτερα και να καταστρώσουμε πιο εύκολα τα προγράμματα μας, ενώ με την ελάχιστη προσπάθεια μπορούμε να διατηρήσουμε την καλή μας διάθεση και ψυχολογία.

Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να τις εκμεταλλευτείτε και τις δυο μέρες και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας που έχει εντάσεις και δυσκολίες που φέρνει η Πανσέληνος της 16ης Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, το τέλος της εβδομάδας σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί του Σαββάτου που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, θέση που θα κρατήσει και την Κυριακή, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα.

Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγική διάθεση ή το μυαλό σας να ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς που θα θέλατε να επισκεφτείτε. Θα είστε πιο συναισθηματικοί και πιο κυκλοθυμικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τρυφερή και ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο το Σαββατοκύριακο αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας. Αν μέσα σας «βράζετε» καιρό τώρα γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα.

Από τη Δευτέρα οι πιέσεις θα κορυφωθούν, γι’ αυτό προσπαθήστε Σάββατο και Κυριακή που είναι σχετικά πιο ήπιες μέρες να προετοιμαστείτε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Και θα σας πρότεινα ίσως να επιλέξετε κάποια από αυτές τις μέρες αν θέλετε να κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση, προκειμένου να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Είναι όμως κι ένα γλυκό Σαββατοκύριακο για να κάνετε τις βόλτες σας, να δείτε φίλους, να κανονίσετε ίσως κι ένα ταξιδάκι, έστω και για το άμεσο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας.

Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας. Προσέξτε την παρορμητική τάση για έξοδα και ψώνια που πιθανώς δεν έχετε μεγάλη ανάγκη. Αντιθέτως, βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε, να βγείτε λίγο από το σπίτι, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibilio.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ