Ιδού λοιπόν: Αυτό είναι το νέο μαύρο ταξί που θα αντικαταστήσει στο Λονδίνο το παλιό δημοφιλές ευρύχωρο εξαθέσιο CAB με ιστορία στους δρόμους! (φωτό-βίντεο)

Σήμερα η Nissan παρουσίασε το νέο Taxi για τους δρόμους του Λονδίνου, το οποίο βασίζεται στο NV200 και θα αντικαταστήσει τα κλασικά και πιο παραδοσιακά ταξί London Hackney Carriage.

Η Nissan παρουσίασε το νέο Taxi για τους δρόμους του Λονδίνου, το οποίο βασίζεται στο NV200 και θα αντικαταστήσει τα κλασικά και πιο παραδοσιακά ταξί London Hackney Carriage.



Στo «μεταμορφωμένο» NV200 έχει ανασχεδιαστεί πλήρως ολόκληρο το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος από το σχεδιαστικό κέντρο της Nissan στο Paddington (εκεί έχουν σχεδιαστεί το Juke και το Qashqai) προκειμένου να θυμίζει τα παλαιότερα ταξί, όπως είναι τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φανάρια και η μεγάλη μάσκα, ωστόσο το αποτέλεσμα μάλλον κρίνεται αποτυχημένο, αναφέρει το dezeen.com.




Το νέο Λονδρέζικο ταξί της Nissan θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας το Δεκέμβριο του 2014 και θα τροφοδοτείται με 1.6 λίτρων κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο. Παράλληλα, εξελίσσεται και η ηλεκτροκίνητη έκδοση του e-NV200 για να φορέσει «καπέλο» στους δρόμους τους Λονδίνου, πολύ νωρίτερα από το 2020 που είναι ο στόχος που έχει θέσει ο τοπικός Δήμαρχος.













Το διαχρονικό ταξί του Λονδίνου




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ