Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι μια μέρα με μεγαλύτερη σύγχυση που δοκιμάζει τη λογική μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων στη διάρκεια της ημέρας και προχωρώντας προς τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η στάση του Ερμή που ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος αύριο.

Σήμερα είναι μια μέρα με μεγαλύτερη σύγχυση που δοκιμάζει τη λογική μας. Ευτυχώς είναι η τελευταία ημέρα με φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, οπότε ας μείνουμε σε αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ομιχλώδεις τις συνθήκες γύρω σας και τη διάθεση σας πιο συννεφιασμένη, πιθανώς χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Από την άλλη, μπορεί απλώς το άγχος είτε για επαγγελματικά ζητήματα είτε για την υγεία να σας καταβάλει περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς, είναι μια σχετικά ανάλαφρη επιρροή για το ζώδιο σας και ιδιαίτερα ευνοϊκή, αν αποφασίσετε να το ρίξετε λίγο έξω, να κανονίσετε μετά τη δουλειά με ένα-δυο φίλους να τα πείτε ή να τους συμβουλευτείτε. Ενδεχομένως κάποιος από τους φίλους σας να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μιλήσετε σήμερα, ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ή τη στήριξη σας ή απλώς ένα πρόθυμο αυτί που θα ακούσει αυτά που θέλει να του εξομολογηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς, καθώς πλησιάζει τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να έχετε ίσως δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατεύθυνση σήμερα ή για μια συνεργασία. Επειδή όμως σήμερα έχουμε παράλληλα και τη στάση του κυβερνήτη σας Ερμή για να γυρίσει ορθός αύριο, δεν είναι η κατάλληλη επιρροή για ξεκάθαρες δουλειές και μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ