Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους μας κάνει πιο ευέλικτους & εξωστρεφείς

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κάνοντας μας πιο ευέλικτους και πιο εξωστρεφείς στην επικοινωνία με τους άλλους. Καθώς όμως η κύρια επιρροή του Σαββατοκύριακου είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, που γίνεται ακριβείας τα ξημερώματα της Κυριακής και ως εκ τούτου επηρεάζει και τις δυο μέρες, η τάση μας θα είναι να υπερβάλλουμε σε όλα και να κάνουμε την τρίχα-τριχιά ιδιαίτερα στις σχέσεις μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το πρωί της Κυριακής δημιουργεί πιο ράθυμη διάθεση και ίσως δεν έχουμε πολλά κέφια για δραστηριότητες, αλλά το απόγευμα η αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία βοηθά να φτιάξει κάπως η διάθεση μας. Θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνίες, το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, θέλουν περισσότερη προσοχή κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Θέλετε μια πρώτη γεύση της νέας χρονιάς; Πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Μεγαλύτερη κόπωση σε νοητικό επίπεδο θα έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Διδύμους. Θα έχετε αρκετές επαφές, πιθανώς και κάποιες υποχρεώσεις σε θέματα σπουδών ή σε εκκρεμότητες της εβδομάδας, αλλά και εμπορικές δοσοληψίες που δεν μπορούν να περιμένουν.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα είναι διασκεδαστικές οι μέρες αυτές για σας. Όμως, επειδή ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Η Κυριακή είναι πιο θετική και καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης πριν εξέλθει από τους Διδύμους θα είναι το τρίγωνο με τον Δία, το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ιδιαίτερα αν έχετε κανονίσει να το περάσετε με κάποιους φίλους ή έχετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες τα επαγγελματικά και οι φιλόδοξοι στόχοι σας ήταν αυτά που σας απασχόλησαν περισσότερο, καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο, την οικογένεια και τα παιδιά. Δεν θα το κάνετε για εκείνους, θα το κάνετε για εσάς και την ψυχική σας ηρεμία.

Καλώς ή κακώς η έκλειψη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα δημιούργησε αρκετό στρες στην καθημερινότητα σας και χρειάζεστε μερικές δόσεις ξεκούρασης, αλλά και χαλάρωσης. Η Κυριακή ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που πάλι δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης τις πρωινές ώρες και μπορεί να θέλετε να κλέψετε λίγες ώρες ύπνου παραπάνω. Η μέρα κλείνει με τη θετική όψη Σελήνης-Δία και μπορεί να έχετε και μια καλή είδηση σε ό,τι σχετίζεται με ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την επίσκεψη της στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και σε συνδυασμό με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, την κυρίαρχη όψη αυτού του γουηκέντ, μπορεί να πιεστείτε λίγο περισσότερο. Ενδεχομένως να βλέπετε μια ασυμφωνία ανάμεσα στα λόγια και τα έργα κάποιων, είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.

Σε γενικές γραμμές με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αλλά χωρίς ψυχαναγκασμούς ελέγχου, θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. Η Κυριακή προσφέρεται για μια έξοδο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, αλλά και για να ψάξετε τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για θέματα που αφορούν σπουδές ή σεμινάρια ή τρόπους για να εκσυγχρονίσετε τη δουλειά σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ