Όταν η 18χρονη πριγκίπισσα Αμαλία & διάδοχος της Ολλανδίας ξεσπά σε γέλια - το βίντεο με αφορμή την αυτοβιογραφία της!

Πάντως η ίδια δεν είναι έτοιμη να γίνει βασίλισσα!

Ένα βίντεο με αφορμή την βιογραφία της 18χρονης διαδόχου, πριγκίπισσας Αμαλιάς της Ολλανδίας έχει δημοσιευτεί στη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram.

Σε αυτό βλέπουμε την μεγάλη κόρη της βασίλισσας Μάξιμα και του βασιλιά Γουλιέλμου - Αλέξανδρου να συνομιλεί με την συγγραφέα του βιβλίου Claudia de Breij και να γελάει με την ψυχή της!

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση του παλατιού «η Claudia de Breij έγραψε αυτό το βιβλίο με αφορμή τα δέκατα όγδοα γενέθλια της πριγκίπισσας Αμαλίας, στις 7 Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους, η πριγκίπισσα και η συγγραφέας ανατρέχουν στη συνεργασία τους, συζητούν και παρουσιάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Claudia de Breij έγραψε το βιβλίο «Amalia» βασισμένο σε συναντήσεις που είχε με την πριγκίπισσα. Το βιβλίο είναι μια αντανάκλαση αυτών των συνομιλιών και μια εντύπωση της συγγραφέα. Το βιβλίο περιέχει επίσης φωτογραφίες από το ιδιωτικό αρχείο της πριγκίπισσας Αμαλίας.

Το «Αμαλία» εκδίδεται σύμφωνα με την παράδοση βιβλίων που είχαν εκδοθεί παλαιότερα για τους διαδόχους του θρόνου με αφορμή τα δέκατα όγδοα γενέθλιά τους. Η Renate Rubinstein κυκλοφόρησε το βιβλίο «Alexander» το 1985 και η Hella Haasse το 1955 το «Portrait of Princess Beatrix».

Στην βιογραφία της η Αμαλία, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν είναι έτοιμη να γίνει βασίλισσα, παρόλο που έχει δεσμευτεί να υπηρετεί την χώρα της για μια ζωή.

Σύμφωνα με το Reuters στο βιβλίο αποκαλύπτεται ότι η Αμαλία εργαζόταν στο παρελθόν ως σερβιτόρα σε μια παραλιακή καφετέρια με μερική απασχόληση, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος χαριτολογώντας την χαρακτήρισε ως την «βασίλισσα των κοκτέιλ» τους.

Ακόμα η Αμαλιά λέει ότι αν δεν ήταν μελλοντική βασίλισσα της χώρας θα μπορούσε να ακολουθήσει μια καριέρα στο τραγούδι ή στην ιππασία.

Παρόλο που ο Οίκος παραμένει δημοφιλής ανάμεσα στην πλειοψηφία των Ολλανδών, η μοναρχία δέχεται αυξανόμενη κριτική τα τελευταία χρόνια. Για την πιθανότητα οι Ρεπουμπλικάνοι να την καταργήσουν, η Αμαλία είπε ότι μπορούσε να το αποδεχτεί. «Μπορούν να το κάνουν φυσικά, και εγώ θα συνεχίσω να ζω».

Η βασιλική οικογένεια προστατεύει ιδιαίτερα το απόρρητό της εκτός των επίσημων εκδηλώσεων και η Αμαλία είπε ότι έχει επίγνωση του ότι την αναγνωρίζουν στην καθημερινή της ζωή, για παράδειγμα όταν ψωνίζει. «Όλοι σε κοιτούν σαν να έχεις ένα χρυσόψαρο στο κεφάλι σου», είπε.

Είπε επίσης ότι αν ο 54χρονος πατέρας τη πέθαινε ή παραιτούνταν απροσδόκητα, θα ζητούσε από τη μητέρα της, την βασίλισσα Μάξιμα, να αναλάβει προσωρινά τον θρόνο.«Αλλά είπα στον πατέρα μου: Να συνεχίσεις να τρως υγιεινά και να γυμνάζεσαι πολύ». 

Αυτή τη στιγμή πάντως η πριγκίπισσα ελπίζει να κάνει τον τελευταίο χρόνο του σχολείου πρακτική άσκηση σε μια πολυεθνική εταιρεία πριν ξεκινήσει πανεπιστημιακές σπουδές, πιθανότατα στο Leiden.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ