Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αξιοποιήστε την επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις - Να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Παρασκευή βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο πύρινο, πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό. Αξιοποιήστε την επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή για να κάνετε ένα χατίρι στον ίδιο σας τον εαυτό. Ευνοούνται επίσης αγορές, αλλά μην το παρακάνετε. 

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως, προσέξτε θέματα των οικονομικών. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητική η Παρασκευή με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι ή να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την άλλη, μπορεί να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως σήμερα, με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα προς τον Ουρανό στον τομέα επικοινωνίας, μπορεί κάποιος να σας αναστατώσει ή να είστε εκνευρισμένοι για κάποιο λόγο και να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους. Το βράδυ που η Σελήνη θα συγκλίνει σε εξάγωνο με τον Ερμή ο λόγος σας είναι πιο γοητευτικός και θα βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ