Γλυκά Νερά: Σε στενό κύκλο η βάπτιση της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο - οι νονοί, η μπομπονιέρα & η αντίδραση του πιλότου (βίντεο)

Έγινε σε άκρως συγκινησιακό κλίμα

Βαπτίστηκε στην Κυριακή  στην Αλόννησο η μικρή Λυδία, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε πριν από πέντε περίπου μήνες, από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε την Δευτέρα εικόνες από τη βάπτιση, η οποία έγινε σε άκρως συγκινησιακό κλίμα, αφού μόλις 200 μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου έγινε το μυστήριο βρίσκεται το μνήμα της 20χρονης γυναίκας.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, ενώ παρόντες ήταν και οι γονείς του 33χρονου πιλότου.

Νονοί της μικρής ήταν ο Σωτήρης, η Φαίδρα και η Ναυσικά. τρεις παιδικοί φίλοι της μαμάς της, με τους οποίους η Καρολάιν πήγαινε μαζί σχολείο.

Πλάνα από το μυστήριο μεταδώθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια, με τις εικόνες να δείχνουν την μπομπονιέρα, τον στολισμό και το μέρος όπου τελέστηκε η βάφτιση της μικρής.

Ειδικότερα η μπομπονιέρα ήταν ένα λευκό πουγκί με πολύχρωμε κορδέλες κι ένα βότσαλο που έγραφε το όνομα της μικρής, ενώ στον εξωτερικό χώρο της γραφικής εκκλησίας είχαν τοποθετηθεί λουλούδια.

Ο 33χρονος πιλότος άκουσε για τη βάφτιση της κόρης του μέσα από τη φυλακή, με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη, να λέει μιλώντας στο Star ότι:

«Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει (οι γονείς) κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και στο ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ