Η Rihanna με κούρεμα à la garçon: Κοντά μαλλιά για το κορίτσι - θαύμα του τραγουδιού & των επιχειρήσεων (φωτό)

Η 33χρονη δημιουργός του Fenty έχει περάσει από πολλά χτενίσματα

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, η Rihanna έχει εξελιχθεί σε μια γυναίκα - θαύμα, στον χώρο της μόδας και του θεάματος.

Με 108 εκατομμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την αξία της να υπολογίζεται στα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, η 33χρονη έχει αποδείξει από καιρό ότι ήρθε για να μείνει.

Και μπορεί να ξεκίνησε ως τραγουδίστρια και στιχουργός, ωστόσο πλέον είναι ένα «δυνατό χαρτί» στη βιομηχανία της μόδας με πολλούς να παίρνουν έμπνευση από το στυλ της.

Κατά καιρούς λοιπόν, την έχουμε δει με διαφορετικά looks, κάτι που δεν μας κάνει και μεγάλη εντύπωση αφού θεωρείται μια από τις πιο ανατρεπτικές καλλιτέχνιδες όσον αφορά τις στυλιστικές της επιλογές. 

Όσο για τα μαλλιά της η  δημιουργός του brand Fenty, έχει περάσει από πολλά χτενίσματα. Ξεκινώντας από το λίγο πιο μακρύ, μέχρι τα ράστα, μπορεί να υποστηρίξει άνετα διαφορετικά κουρέματα.

 

Υπάρχει όμως ένα που της πάει πολύ και δεν είναι άλλο από το  à la garçon, το τύπου αγορέ δηλαδή. το Instagram της έχουμε βρει ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με το συγκεκριμένο look και η αλήθεια είναι ότι έχει το πρόσωπο να το υποστηρίξει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Το καλοκαίρι και ο Σεπτέμβρης λοιπόν βρήκαν την σταρ από τα Μπαρμπέιντος με κοντοκουρεμένο μαλλί, ενώ τα άφησε λίγο πιο μακριά στο πίσω μέρος, κάτι που ήταν άλλωστε και μέσα στις τάσεις της σεζόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ