Ευαγγελία Αραβανή, Μαίρη Σινατσάκη, Κλέλια Πανταζή μίλησαν στον Γιάννη Βίτσα για το DWTS, εξομολογούνται τις σχέσεις τους, αναφέρονται στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και δίνουν ευχές για το νέο έτος





ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

 

Τι έχεις αποκομίσει τους τρεις μήνες του «Dancing with the stars»;

 Έχω διδαχθεί πολλά καινούργια πράγματα, έχω γνωρίσει ωραίους ανθρώπους και ζω μοναδικές στιγμές

Με ποιον συμπαίκτη σου δέθηκες περισσότερο;

 Δεν υπάρχει ένας που δέθηκα περισσότερο, πέραν της Φωτεινής, της χορεύτριας που συνόδευε το Θάνο Καληώρα με την οποία… «κολλήσαμε»

Δεν υπάρχει ένας εξ όσων συμμετέχουν στο παιχνίδι που αν θες κλείνοντας ο κύκλος του σόου θα έχεις μία πιο προσωπική σχέση από την τυπικά επαγγελματική;

Περισσότερη άνεση έχω με την Κατερίνα Στικούδη που γνωριζόμαστε από το παρελθόν λόγω του ότι και εκείνη ήταν στο χώρο της μόδας

Έχεις δεχθεί πισώπλατά μαχαιρώματα στη δουλειά;

 Ναι. Ο καθένας έχει δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα . Έχει συμβεί μάλιστα και να μην τα αντιληφθώ όσο πραγματοποιούνταν, αλλά  πολύ αργότερα έχοντας πιο ξεκάθαρο μυαλό.

Πώς αντέδρασες όταν το αντιλήφθηκες ουσιαστικά;

 Στεναχωρήθηκα. Με έριξε ψυχολογικά. Ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας κατάλαβα όμως πώς κάθε εμπόδιο συμβαίνει για καλό. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά κάνοντας θετικές σκέψεις

Με ποιο τρόπο αντεπεξήλθες στα έξοδά σου οικονομικά όταν δεν έκανες τηλεόραση;

 Επειδή ασχολούμαι παραλλήλως με το μόντελινγκ μέχρι και σήμερα είχα καλές οικονομικές απολαβές. Μπορούσα να βγάζω τα χρήματά που ήταν αναγκαία για να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς.

Έφτασες στα όρια σου όπως πολλοί Έλληνες σήμερα αντιστοίχως;

 Στα όρια μου δεν έφτασα. Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη. Χρησιμοποιούσα τα χρήματα μου για τα απολύτως απαραίτητα. Έτσι μάζεψα στην τράπεζα «δυο τρεις δραχμές». και δεν έφτασα στο σημείο να πω «Παναγιά μου! Τι γίνεται»!

Στο Dancig έχεις μία ιδιαίτερα ξεχωριστή πορεία. Σε ενόχλησε ότι σου χρέωσαν το ότι ήξερες χορό;

Δε με ενόχλησε γιατί ήταν κάτι που εξαρχής δεν είχα κρύψει από κανένα όταν μου προτάθηκε από τον ΑΝΤ1 να συμμετάσχω στο σόου. Απ ότι κατάλαβα ήθελαν μετά από τρεις πρώτους κύκλους του παιχνιδιού να ανεβάσουν τον πήχη.

Πολλοί βέβαια και από τους συμμετέχοντες άφησαν να εννοηθεί ότι είναι άδικο.

 Δεν φέρω ευθύνη γι' αυτό.

Έχεις συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για συνέχιση της συνεργασίας σου;

 Όχι. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα περαιτέρω. Δεν ξέρω αν έχουν στο μυαλό τους κάτι. Προς το παρών είμαι στο Dancing εκεί και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για το παιχνίδι.

Είσαι λοιπόν ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

 

Δε μου αρέσει καν ως όρος. Δεν υπάρχουν φαβορί. Κάθε εβδομάδα καλούμαστε να βγάλουμε μία διαφορετική χορογραφία και ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορείς να τα πάς είτε γιατί μπορεί να είναι μία κακή σου ημέρα είτε γιατί ο συγκεκριμένος χορός που πρέπει να παρουσιάσεις να μην σου ταιριάζει. Οπότε κάθε εβδομάδα μπορεί κάποιος άλλος παίκτης να βγει μπροστά από τους υπόλοιπους Γι΄ αυτό παίζει ξεκάθαρο ρόλο και η ψήφος του κοινού για τον ποιον θέλει περισσότερο να στηρίξει.

Πώς είναι το διάστημα των εορτών για εσένα;

 Μέχρι και μερικά χρόνια με έπιανε μελαγχολία τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Δεν ήταν πάντα το καλύτερό μου. Τα τελευταία έτη είμαι καλύτερα. Δε με ρίχνει τόσο ψυχολογικά. Φέτος δεν  έχω προλάβει ακριβώς να αντιληφθώ αυτό το πολύ γιορτινό κλίμα. Δεν κατάλαβα πώς έφτασαν Χριστούγεννα.

Επί σχεδόν ένα χρόνο είστε μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Θέλεις να παντρευτείτε το 2014 ;

 Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα καταλήξει μία σχέση. Δόξα το Θεό είμαστε πολύ καλά. Για γάμους και πανηγύρια δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Ζούμε το τώρα και περνάμε πολύ καλά.

Τι σου προσφέρει ο Ηλίας;

 Ηρεμία και κατανόηση. Δεν έχουμε εντάσεις και τσακωμούς.

Οι ευχές σου για το νέο έτος;

Να έχουμε όλοι υγεία. Όταν ζήσεις μία άσχημη περιπέτεια με την υγεία αντιλαμβάνεσαι επί της ουσίας πόσο σημαντική είναι. Εύχομαι επίσης όλοι να χαμογελούν και να βλέπουν  τα πάντα από τη θετική και όχι από την αρνητική πλευρά.



 

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

 

Πώς είσαι σε κάθε αλλαγή χρόνου;

Είμαι με φίλους και έχοντας πάντα δίπλα μου την οικογένεια. Δεν πράττω ποτέ κάτι το ιδιαίτερο. Θέλω να είμαι στο σπίτι μου.

Κάνεις απολογισμό του προηγούμενου έτους;

Για κάποιο περίεργο λόγο τους απολογισμούς τους κάνω το Σεπτέμβρη. Στις αλλαγές χρόνου είμαι πιο αισιόδοξη. Είναι σα να ξεκινώ από την αρχή. Ποτέ βέβαια δεν αφήνω κάτι πίσω μου έστω και αρνητικό απ’ όσα έχω ζήσει. Κρατώ ακόμα και τις δυσκολίες που κατάφερα να διαχειριστώ καλύτερα.

Τι δυσκολίες βίωσες το 2013;

Είχα τα προσωπικά και ψυχολογικά μου ζορίσματα, όμως νομίζω, ότι ήταν οι σπόροι για να δημιουργηθεί μία καινούργια φάση ζωής.

Δεν έκρυψες ότι το 2013 πέρασες επίσης οικονομικά δύσκολα όπως πολλοί Έλληνες εξαιτίας του ότι δεν πληρώθηκες για το «Master sef»

Δεν αποτελώ καθόλου εξαίρεση. Πέρασα αντίστοιχες φάσεις με εκείνες που βιώνουν οι άνθρωποι που δεν πληρώνονται από τη δουλειά τους. Είμαι πολύ ευγνώμων που πια είμαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που μου δημιουργεί πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν κοιτώ καθόλου το αρνητικό κομμάτι. Αισθάνομαι πολύ ευνοιμένη.

Έφτασες στο όριο να μη μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου;

Με βρήκε αυτό στις αρχές της οικονομικής κρίσης. Ήμουν απροετοίμαστη. Ζήτησα δανεικά από τους δικούς μου ανθρώπους και τα επέστρεψα τώρα πια μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου.

Είναι ωραίο ότι τα επέστρεψες. Δείχνει ότι δεν εκμεταλεύσαι την συγγένεια που αν μη τι άλλο δίνει το δικαίωμα για τέτοιους λόγους να μην ανησυχείς.

Δεν ανησυχώ και κανένας δε μου δημιουργεί αυτό το συναίσθημα. Έχω συνηθίσει έτσι. Μένω μόνη και δουλεύω από τα δεκαοχτώ μου. Είχα αισθανθεί πολύ άσχημα όταν στα 27 ξαφνικά ήμουν εκτεθειμένη απέναντι στις οικονομικές μου υποχρεώσεις. Είναι λίγο εγωιστικό. Δε μπορούσα να το δεχθώ. Δεν είναι επίσης κανένας προύχοντας στην οικογένεια μου. Δεν τους περισσεύουν. Ο ένας βοηθά τον άλλο, αλλά το πρέπον είναι να το σέβεσαι αυτό και να μην το εκμεταλεύεσαι.

Αντιλαμβάνομαι απ’ αυτά που μου λες ότι δεν έβγαλες χρήματα από την τηλεόραση;

Από την τηλεόραση δεν έκανα περιουσία. Είχα απλώς τα χρήματα για να ζήσω. Είναι η δουλειά μου.

Δεν κατάφερες να αγοράσεις λ.χ. ένα σπίτι έπειτα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας

Εννοείται ότι ενοικιάζω  Το μόνο που έπραξα είναι να πάω κάποια ταξίδια. Αυτό έβγαλα από την τηλεόραση. Τίποτα παραπάνω.

Έρχομαι και στο  “Dancing with the stars”, όπου διεκδικείς επίσης τη νίκη.

Τα φαβορί είναι πέντε έξι παίκτες. Αυτό έχει αυξήσει νομίζω και το ενδιαφέρον για το παιχνίδι φέτος. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί. Κανένας δε νομίζω ότι απέχει πολύ από τον άλλο ειδικά στην φάση που είμαστε.

Για ποιον συμπαίκτη σου στεναχωρήθηκες περισσότερο όταν αποχώρησε;

Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε ο Άλεξ Κάβδας. Εκείνη η Κυριακή ήταν η καλύτερή του. Αυτό δείχνει πόσο οριακό είναι το παιχνίδι.

Έχεις συμβόλαιο με τον Αντ1. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι έπειτα από το σόου θα συνεχίσεις με κάποιο άλλο τηλεοπτικό project. Έχεις μιλήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού για το τι θα κάνεις;

Η αλήθεια είναι πώς δεν έχω ακόμη μιλήσει. Τρέχουν με τα μεγάλα project που ετοιμάζουν όπως το “voice” και δεν έχει γίνει ακόμη κουβέντα.

Θα επέστρεφες στο πρόγραμμα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά καλύπτοντας αν θέλεις κάποιο κενό στην εκπομπή;

Θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Φαίη και το Γιώργο. Δεν ξέρω για φέτος. Είναι κλειστή η ομάδα και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προστεθεί ένας άνθρωπος εκεί. Το αναφέρω γιατί πάντοτε με ενδιαφέρει σε ότι προκύπτει να κάνω να έχω κάτι να δώσω.

Ακούστηκε ότι ήταν δική σου επιλογή να μην πας στην εκπομπή τους.

Επίσημη πρόταση από το κανάλι δε μου είχε γίνει, οπότε ήμασταν ένα βήμα πριν από το να πάρω προσωπικές αποφάσεις.

Έρχομαι και στο Master sef όπου όλοι όσοι συμμετείχατε έχετε κινηθεί νομικά;

Υπάρχει ένα φως στο τούνελ αυτής της κατάστασης τώρα που μιλάμε. Δεν ξέρω που θα πάει και δε λέω μεγάλα λόγια. ‘

Έχει εκδικαστεί η υπόθεση;

Έχουν παρθεί αποφάσεις και έχουμε κάνει και εξωδικαστικά κάποιες κινήσεις. Η κατάσταση δείχνει ότι θα έρθουμε σε μια συμφωνία. Απλώς επειδή έχω δει πολλά τα τελευταία χρόνια στη δουλειά μέχρι να πληρωθούμε κρατώ πολύ μικρό καλάθι.

Αλλάζω θέμα. Λέγεται ότι το 2014 θα παντρευτείτε με το Μύρωνα Στρατή. Είναι αλήθεια;

Όλο μας παντρεύουν. Όχι! Δεν παντρευόμαστε. Η φάση γάμος περιλαμβάνει οπωσδήποτε ένα παιδί και μέσα στο 2014 δε νομίζω να γίνω μάνα. Οπότε δεν παντρεύομαι.

Τι εύχεσαι στους αναγνώστες για τον χρόνο που έρχεται;

Πιστεύω ότι μας έχει διδάξει η δυσκολία των τελευταίων ετών να εστιάζουμε στα πιο μικρά και ουσιώδη πράγματα της καθημερινότητας. Αυτό εύχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε, όπως επίσης κάθε άνθρωπος το βράδυ πριν ξαπλώσει να έχει ένα χαμόγελο για την ημέρα που έρχεται.



 

ΚΛΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

 

Τι κρατάς από το Dancing with the stars ;

Το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει ανάμεσά μας. Τις Κυριακές είναι πολύ όμορφα στο πλατό. Δενόμαστε με όλα τα παιδιά και την παραγωγή και φυσικά είναι όμορφο ότι μαθαίνω χορούς.

Είσαι πια ανάμεσα στα φαβορί. Πολλοί θεωρούν ότι θα βρίσκεσαι στον τελικό;

Εγώ δεν έχω πει ότι είμαι φαβορί, ούτε αποδέχομαι τον όρο γιατί δεν μ’ αρέσει.

Φανταζόσουν ότι θα είχες τόσο πολύ καλή πορεία στο παιχνίδι;

Όποιος προσπαθεί και δουλεύει ανταμείβεται. Εμείς κάνουμε πάρα πολλές πρόβες για να κάνουμε πολύ καλή  εμφάνιση. Χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο αυτό και μας ψηφίζει.

Νομίζω ότι έδειξες το πείσμα αθλητή και σ΄ αυτό το τόσο διαφορετικό βήμα που έκανες;

Είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου εδώ και χρόνια. Δε γίνεται να αποβάλω το πείσμα και την προσπάθεια μου να πράττω πάντα το καλύτερο.

Ποια ήταν η χειρότερη και ομορφότερη αντίστοιχα στιγμή στο Dancing with the stars;

Τα τέσσερα οχτάρια που λάβαμε από τους κριτές και το δεκάρι που πήραμε από την κυρία Μανωλίδου πριν μερικές εβδομάδες ήταν ότι ωραιότερο. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν τη φορά που επιλέξαμε το personalstory  Μας άρεσε πολύ η χορογραφία με τον Παύλο, ήμασταν σωστοί αλλά δεν αναγνωρίστηκε από τους κριτές.

Θεωρείς ότι αδικήθηκες από την κριτική επιτροπή;

Την συγκεκριμένη εβδομάδα θεωρώ ότι αξίζαμε για παραπάνω. Ευτυχώς μας στήριξε ο κόσμος και συνεχίσαμε στο παιχνίδι.

Με ποιον συμπαίκτη σου δέθηκες περισσότερο;

Με τον Άλεξ Καβδα έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το Μουρούτσο τον ξέρω από παλιά λόγω αθλητισμού, αλλά και με τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Ισαία Ματιάμπα και την Χρύσπα δεθήκαμε  επίσης.

Δεν είναι λίγοι όσοι συμμετέχουν σε ανάλογα σόου που αν θες θεωρούν ότι είναι μία ευκαιρία στο να βγουν στην τηλεόραση κάνοντας έπειτα και ένα δικό τους πρόγραμμα.

Προσωπικά δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Είμαι ανοιχτή σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Εγώ ήθελα μέσα από την παρουσία μου στο παιχνίδι τα νέα παιδιά να μάθουν τη ρυθμική, να θυμηθούν τις επιτυχίες που είχαμε και αν έστω και ένα ξεκινήσει στον αθλητισμό μου αρκεί.

Πώς είσαι στις αρχές κάθε νέου έτους;

Ενθουσιασμένη, χαρούμενη. Κοιτώ κάθε καινούργια χρονιά με αισιοδοξία. Θέλω να είμαι γερή τόσο εγώ, όσο και οι οικείοι μου και να υπάρχει αγάπη ανάμεσά μας.

Ποιες είναι οι πιο γλυκές αναμνήσεις σου από γιορτές και ποια αντίστοιχη περίοδο θα ήθελες να ξεχάσεις;

Η πιο όμορφη περίοδος ήταν το 2001 όπου είχαμε πάει στην Disneyland οικογενειακώς.  Δύσκολα ήταν πέρυσι που τα Χριστούγεννα είχα υπηρεσία στο στρατόπεδο και ήμουν μόνη μου σε ένα δωμάτιο.

Δεν είσαι ερωτευμένη…Να θεωρήσω ότι επιθυμείς ένα μεγάλο έρωτα;

Θέλω το 2014 να μου φέρει ένα τεράστιο έρωτα. Όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα. Αυτός που θα με κάνει να νιώσω καλά και να αισθανθώ ασφάλεια και αγάπη θα είναι ευτυχισμένος γιατί θα περάσει επίσης πολύ όμορφα.

Κρατάς επαφές με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου;

Ναι. Φυσικά. Είχα τρεις μεγάλες σχέσεις. Δε γίνεται να χαθείς. Δεν έχουμε βέβαια την επαφή που υπήρχε στο παρελθόν, αλλά τους νοιάζομαι και τους αγαπώ.

Τι εύχεσαι στους αναγνώστες του super tv;

Υγεία, αγάπη, ευτυχία και ότι ποθεί ο καθένας να το φέρει η καινούργια χρονιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ