Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το τζάκετ; Το αγόρασαν σε όλα τα χρώματα η Kaia Gerber & η Hailey Bieber - Πόσο κοστίζει (φωτό)

Είναι ότι πρέπει για το Φθινοπωρινό μας τζάκετ. 

Αν και έχουμε συνηθίσει τους celebrities να φορούν ρούχα σε εξωφρενικές τιμές, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε τσακώσει και με brands που έχουν πρισιτές τιμές, ενώ την ίδια στιγμή τα ρούχα και τα τα αξεσουάρ τους έχουν απίστευτη ποιότητα. 

Το ίδιο συνέβη και με την Kaia Gerber και την Hailey Bieber, οι οποίες δεν αποχωρίζονται το τζάκετ αξίας 148 δολαρίων από Free People.

To Hit The Slopes Fleece Jacket βγαίνει σε αμέτρητα χρώματα και ήδη τα διάσημα μοντέλα το έχουν στα περισσότερα από αυτά όπως τονίζει και το In Style. 

pinterest

H κόρη της Cindy Crawford, Kaia εντοπίστηκε για πρώτη φορά με το τζάκετ την Άνοιξη και το φορούσε σε ένα υπέροχο χρώμα λεβάντας. Μάλιστα οι παπαράτσι την ξανά έπιασαν με αυτό σε ένα άλλο χρώμα αυτή την φορά σκούρο μπλε, ενώ το έχει και σε κόκκινο. 

Η σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, το έχει επίσης σε πολλά χερώματα όπως: κόκκινο, σε lime αλλά και σε ένα printed σχέδιο, το Black Toile Combo.

Συνολικά το Hit The Slopes Fleece Jacket έχει 17 χρώματα και 8 patterns. Μάλιστα όπως λένε και οι fans του, το μόνο δύσκολο είναι να διαλέξεις ποιο χρώμα θα αγοράσεις πρώτο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα κολλήσεις και θα αγοράσεις κι'άλλα πολλλα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ