Τι κάνει σήμερα η Εσμεράλντα του επιτυχημένου σίριαλ των 90s; Μεγαλώνει τον γιο της με σύνδρομο Down - αγάπη & τρυφερότητα (φωτό & βίντεο)

Είναι ο «άγγελός» της

Όσοι είναι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμούνται σίγουρα την σειρά Εσμεράλντα στην οποία πρωταγωνιστούσε η 29χρονη τότε ηθοποιός Leticia Calderon, με τα υπέροχα πράσινα μάτια.

Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες, κατορθώνοντας να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης και να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της δεκαετίας του '90.

 

 

 

 

Και μπορεί η 53χρονη σήμερα Calderon - που είχε μάλιστα πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της (15 Ιουλίου) - να έπαιξε και σε άλλες παραγωγές, ωστόσο έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη και την καρδιά μας ως η τυφλή Εσμεράλντα που ερωτεύτηκε τον Χοσέ Αρμάντο. 

Η Μεξικανή ηθοποιός παντρεύτηκε τον δεύτερό της άντρα (από το 1997-1999 ήταν παντρεμένη με τον Marco Lopez) Juan Collado, το 2002 ωστόσο 8 χρόνια αργότερα χώρισαν με τον δικηγόρο να συλαμβάνεται για οικονομικές απάτες και ξέπλυμα χρήματος.

 

 

Μαζί του ωστόσο απέκτησε τα δύο της παιδιά, που είναι ότι πιο σημαντικό για εκείνη. Πρόκειται για τους γιους της Luciano και Carlos Colladο. Μάλιστα ο μεγάλος της γιος, που σήμερα είναι 17 ετών, έχει γεννηθεί με σύνδρομο Down.

Σύμφωνα με την ίδια η κατάσταση του γιου της στην αρχή την συγκλόνισε ωστόσο κατάλαβε στην πορεία ότι ήταν το πολυτιμότερο δώρο που είχε και αποφάσισε έτσι να γράψει το βιβλίο της με τίτλο «Luciano: Ο άγγελος της ζωής μου», στο οποίο αφηγείται τα πρώτα πέντε χρόνια ζωής του γιου της.

Η Letizia ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μητέρα μέχρι που το 2004 κατάφερε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ λίγο αργότερα γέννησε και τον δεύτερό της γιο που είναι σήμερα 15 ετών.

 

 

 

 

Στο Instagram της θα βρει κανείς πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τον Luciano και τον Carlos, στους οποίους έχει αφιερωθεί με αγάπη και τρυφερότητα. Ενδεικτικό είναι ένα βίντεο που έχει δημοσιεύσει και στο οποίο μαθαίνει στο μεγάλο της παιδί πως να ξυρίζεται τώρα που ενηλικιώνεται, ενώ σε άλλα post της την βλέπουμε να του κουρέβει τα μαλλιά και να τον φροντίζει

 

 

 

Η πλοκή της σειράς Εσμεράλντα που έκανε διάσημη την Letizia Calderon

Κάποτε μία βροχερή νύχτα δύο μωρά γεννήθηκαν περιμένοντας το καθένα το αγκάλιασμα μίας στοργικής οικογένειας. Αλλά η εμμονή για έναν αρσενικό κληρονόμο και το παιχνίδι της μοίρας αλλάζουν εντελώς τις ζωές τους.

Το αγόρι που γεννήθηκε σε ένα μίζερο καλυβόσπιτο βλέπει το φως σε μία πλούσια βίλα και το όμορφο κορίτσι που γεννήθηκε σε ένα απαλό και ασφαλές σπίτι κάνει τα πρώτα του βήματα στους αυλακωτούς τοίχους της φτώχειας.

Το δώρο για αυτήν την σιωπή είναι κάποιες πολύτιμες πέτρες που από αυτές παίρνει το όνομα της το κορίτσι: Εσμεράλντα. Γεννήθηκε τυφλή αλλά η καλοσύνη της καρδιάς της δίνει δύναμη και κουράγιο που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένη.

Μετά από χρόνια αυτή και ο Χοσέ Αρμάντο συναντιούνται και ζουν έναν μεγάλο έρωτα όμως τα μυστικά του παρελθόντος είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ