Νέο μέλος στην οικογένεια της Μπέττυ Μαγγίρα - Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το 2ο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

«Γεννήσαμε, γεννήσαμε, το θαύμα μας το ζήσαμε!!!! Το μωρό μας το ‘φερε ο Άι Βασίλης, όχι ο πελαργός!!!!! Στο ΡΕΑ μέσα σε δυο ώρες !!! Όλα τέλεια! Το προσωπικό καταπληκτικό το μαιευτήριο τέλειο!!». Tο παραπάνω μήνυμα πόσταρε η Μπέττυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, τις πρώτες πρωινές ώρες της  Παραμονής των Χριστουγέννων και μας ενημέρωσε πως έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

«Γεννήσαμε, γεννήσαμε, το θαύμα μας το ζήσαμε!!!! Το μωρό μας το ‘φερε ο Άι Βασίλης, όχι ο πελαργός!!!!! Στο ΡΕΑ μέσα σε δυο ώρες !!! Όλα τέλεια! Το προσωπικό καταπληκτικό το μαιευτήριο τέλειο!!».



Tο παραπάνω μήνυμα πόσταρε η Μπέττυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, τις πρώτες πρωινές ώρες της  Παραμονής των Χριστουγέννων και μας ενημέρωσε πως έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πλέον κρατά στην αγκαλιά του και τον δεύτερο καρπό του έρωτά του.

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης, που απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έχουν ήδη μία κόρη, την Ανδριάννα, που σε λίγες ήμερες θα κλείσει τα 4 της χρόνια. 

Να τους ζήσει...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ