Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι ευαίσθητη ημέρα σήμερα, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Αφήσαμε πίσω μας τις σκληρές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό και προχωράμε στο επόμενο σημαντικό αστρολογικό θέμα του Ιουλίου που είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αύριο στο ζώδιο του Καρκίνου. Η Σελήνη βρίσκεται ήδη σε αυτό το ζώδιο από χθες βράδυ και σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις, ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό.

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.

ΚΡΙΟΣ

Οι δύο σημαντικές όψεις της Σελήνης που σχηματίζει σήμερα στρέφουν την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται.

Ως φαίνεται, θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά, για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο με τις δύο όψεις της προς τον Χείρωνα και τον Ουρανό κάνει το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας ιδιαίτερα πολυάσχολο, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της ημέρας απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνοντας skype ή zoom, επικοινωνώντας με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς.

Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη και το σχηματισμό της Νέας Σελήνης αύριο, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορείτε μια χαρά να τα καταφέρετε. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση, ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ