Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις, κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια.

Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας. Από την άλλη τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. 

ΚΡΙΟΣ 

Κάπως ασταθής είναι η συμπεριφορά σας σήμερα αγαπητοί Κριοί, καθώς η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό. Έχετε την τάση να κάνετε αυτό που σας προκύπτει σαν σκέψη χωρίς να υπολογίζετε πολύ, τόσο τους άλλους όσο και τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό συμπεριλαμβάνει από το να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που δεν σας χρειάζεται, να ακυρώσετε σχέδια που είχατε με κάποιον φίλο τελευταία στιγμή, μέχρι και το να πάρετε τηλέφωνο στη δουλειά και να το «παίξετε» λίγο άρρωστοι! 

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι γεννημένοι στις αρχές Μαΐου επηρεάζεστε περισσότερο από τη σημερινή όψη, γι’ αυτό και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Ταύρους σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ούτως ή άλλως είναι μια πιεστική μέρα για σας μέχρι τις απογευματινές ώρες. Προσέξτε αρκετά και στη σχέση με τον σύντροφο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, κυρίως των ερωτικών σας κι αυτό να σας ταράξει λίγο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξαφνική συνάντηση με έναν-μία πρώην, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να δημιουργήσει αναστάτωση στην ημέρα σας. Από την άλλη, στα θετικά θα μπορούσε να προκύψει κάτι ξαφνικό και κεραυνοβόλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ