Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με τους περιορισμούς των συνθηκών

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Σήμερα και αύριο τρεις σημαντικές όψεις λαμβάνουν χώρα και αφορούν την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων, της αγάπης και των οικονομικών. Η Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο και παράλληλα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, ενώ αύριο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Με τόση έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε περιοριστικές όψεις, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς οι πιο ανάλαφρες μέρες από πλευράς διάθεσης, αλλά και επικαιρότητας. Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με τους περιορισμούς των συνθηκών που μολονότι είναι καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν τελειώνουν.

ΚΡΙΟΣ 

Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο, τον Χείρωνα και αύριο και τον Ουρανό, οι σχέσεις με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο όλο το διήμερο. Όμως αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, διότι μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στον σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους, κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Τετάρτη έρχεται με ένα μεγαλύτερο βάρος ή φόρτο υποχρεώσεων. Από την άλλη και με μια αίσθηση μιας ατέλειωτης ρουτίνας που σας δημιουργεί πιθανώς κι ένα ψυχολογικό τέλμα, καθώς οι επιλογές σας δείχνουν αυτή τη στιγμή περιορισμένες. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της, είτε στον χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους, αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων. Ειδικά με τη σημερινή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον άξονα επικοινωνίας. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί πώς διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πει ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συγγενής ή και ένας άγνωστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι να συμφωνούν μαζί μας, ούτε μπορούμε απαραίτητα να αρέσουμε σε όλους. Υπάρχουν τρόποι να διατηρείτε τα όρια σας χωρίς να φορτώνεστε την αρνητικότητα ανθρώπων από το περιβάλλον σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ