Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο Mr Facebook κάνει σερφ με ηλεκτρική σανίδα & την αμερικανική σημαία να ανεμίζει - πάνω από 2 εκ. τα views! (βίντεο)

Έγινε viral!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ που έκανε σερφ με μια αμερικανική σημαία και συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια views στο Instagram!

Ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Facebook ανέβασε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με αφορμή τον εορτασμό της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στο οποίο τον βλέπουμε να σερφάρει με μια ηλεκτρική σανίδα σε κάποια λίμνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Φορώντας τα κατάλληλα ρούχα ο επιχειρηματίας κρατάει παράλληλα την μεγάλη σημαία την οποία και ανεμίζει με υπερηφάνεια. «Καλή 4η Ιουλίου» έγραψε στην ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Όπως καταλαβαίνετε έγινε viral αφού το συγκεκριμένο ποστ μετρά ήδη 2.960.428 views και έχει περισσότερα από 13.000 σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Ο επιχειρηματίας από το 2012 είναι παντρεμένος με την φιλάνθρωπο και πρώην παιδίατρο Πρισίλα Τσαν με την οποία έχει δύο παιδιά, την 5χρονη Μάξιμα και την 3χρονο August.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ