Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά - Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων»

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Περίεργη μέρα η Τρίτη, καθώς από τη μια η Σελήνη στους Διδύμους βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που βοηθά στην επικοινωνία, τις επαφές μας, τις καθημερινές δοσοληψίες κι από την άλλη ο κυβερνήτης αυτής της Σελήνης, ο Ερμής, σχηματίζει σήμερα το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (έχουν προηγηθεί άλλα δύο) που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων», οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η κύρια όψη σήμερα είναι το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία, για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας, προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο από τα τρία συνολικά τετράγωνα του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα πραγματοποιείται σήμερα κι είναι κάπως απατηλό βάζοντας φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε.

Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας, κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους κλπ. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ