Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για να εκφραστούμε δημιουργικά & με περισσότερη έμπνευση

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλή εβδομάδα! H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, είναι σχεδόν η πιο σταθερή και χωρίς δύσκολες όψεις Δευτέρα, μετά από αρκετές ημέρες με δυσκολίες που προηγήθηκαν και που έπονται.

Στην ημέρα κυριαρχεί το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη ιδιαίτερα υποστηρικτική στο να εκφραστούμε δημιουργικά και με περισσότερη έμπνευση. Όταν ο Ουρανός εμπλέκεται σε αρμονικές όψεις είναι οι μέρες που μπορεί να έχουμε αλλαγές, αλλά χωρίς να προκαλείται χάος και αταξία. 

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα σας, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στην ημέρα γι’ αυτά. Μπορεί κάποιο πρόσωπο, είτε από το επαγγελματικό είτε κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον, να σας στηρίξει σ’ ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, στο δικό τους. Από τη μια είστε πρόθυμοι, να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη φαίνεται ότι με τα λόγια σας σήμερα μπορεί να κερδίσετε τους άλλους και να έχουν την αίσθηση ότι ταυτίζονται με αυτά που σκέφτεστε και εκφράζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά πιο «εσωτερική» μέρα η Δευτέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε τον συγχρωτισμό με άλλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ