Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ο Ιούλιος ξεκινά με πίεση καθώς ο Άρης από τον Λέοντα έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας από σήμερα μέχρι την Κυριακή την κύρια όψη της χρονιάς, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός.

Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας θα είναι διάχυτη τουλάχιστον στο ξεκίνημα του μήνα.

Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα σταθερά ζώδια. Όσοι έχετε γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 12 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ξεκίνημα του μήνα σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. 

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο και την αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές.

Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις που χρειάζεστε τη θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για υποκειμενικούς λόγους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πίεση, καθώς ο Άρης από τον τομέα της οικογένειας σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια, η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Οπότε τουλάχιστον για κάποιες μέρες ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που τώρα να κορυφώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Άρη-Κρόνου ολοκληρώνεται σήμερα βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα.

Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ