Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά μας θέματα δίνοντας λύσεις - Η φαντασία μας έχει δύναμη

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το κράμα των σημερινών όψεων είναι κάπως περίεργο, καθώς από τη μια ο Ποσειδώνας γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος και δημιουργεί σύγχυση, από την άλλη η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνοντας τρίγωνο με τον Ουρανό και μας καλεί να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική, αλλά να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά μας θέματα δίνοντας λύσεις.

ΚΡΙΟΣ 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο -τόσο σήμερα όσο και αύριο- ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια, η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην τις αναβάλετε για αύριο. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη από τη θέση της στον Αιγόκερω είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια, σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά, μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες να είναι σε εκκρεμότητα. Ακόμη, σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ