Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι εξελίξεις θα τρέξουν με διαφορετικούς ρυθμούς πλέον & ότι ήταν μυστικό, κρυφό το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορεί να βγει στην επιφάνεια

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ο Ερμής τερματίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και γίνεται στάσιμος για να δώσει την εκκίνηση της ορθής πορείας του. Για το πώς θα μας επηρεάσει πλέον ορθός ο Ερμής από τους Διδύμους μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μου πατώντας εδώ.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι τις 4 παρά 10 το απόγευμα και μετά προχωρά στον πιο ανάλαφρο και εξωστρεφή Τοξότη. Η μοναδική όψη που θα σχηματίσει μέχρι το τέλος της ημέρας είναι το τετράγωνο με τον Δία που όμως είναι παραγωγικό, καθώς ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη, το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη.  Η μόνη παραφωνία αυτής της όψης είναι η τάση για υπερβολή, διότι κατά τα άλλα είναι μια ευχάριστη ως επί το πλείστον όψη.

ΚΡΙΟΣ 

Οι πρωινές ώρες θα σας φανούν κάπως πιο κουραστικές, αλλά στην πορεία η μέρα θα προχωρήσει καλύτερα όταν η Σελήνη θα πάρει θέση στον φιλικό σας Τοξότη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η ειλικρίνεια σας, ειδικά απέναντι στους συνεργάτες σας. Καλή η ειλικρίνεια, αλλά μερικές φορές ίσως δεν την αντέχουν οι άλλοι κι αντί να γίνει κάτι καλό, τα πράγματα χειροτερεύουν. Ή αν είστε θυμωμένοι και πείτε κάτι, όσο αλήθεια κι αν είναι, αν ο τρόπος σας είναι απότομος πάλι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε κανένα να διαταράξει τη ζεν στάση σας σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ίσως νιώθετε κάπως απομονωμένοι τον τελευταίο καιρό, καθώς σας έχουν πάρει οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αμπάριζα και έχετε χάσει την επαφή με τους πολύ καλούς φίλους σας. Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο, με το οποίο συζητάτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά θέματα και δεν περιορίζεστε στην επιφάνεια του πώς περνάτε απλώς. Από σήμερα ο Ερμής σταματά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του και τα πλάνα και τα σχέδια σας που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα θα πάρουν επιτέλους το πράσινο φως. Αν είχατε βιώσει μεγαλύτερη σύγχυση ή είχατε προβλήματα με τα μέσα τεχνολογίας, επικοινωνίας ή το μεταφορικό σας μέσο, όλα σιγά σιγά θα υποχωρήσουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωινές ώρες στη δουλειά θα σας ζορίσουν λίγο, καθώς θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις να φέρετε εις πέρας. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που μεταφέρετε. Αν είναι δικές σας γνώσεις και δεδομένα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αν όμως απλώς μεταφέρετε πληροφορίες χωρίς να τις ελέγξετε αν είναι σωστές, τότε μπορεί να έχετε πρόβλημα. Ειδικά δε όταν αυτό που μεταφέρετε είναι μέσα στον χώρο της δουλειάς και μοιάζει περισσότερο με κουτσομπολιό για άλλα πρόσωπα. Από σήμερα γυρίζει ορθός και ο κυβερνήτης σας Ερμής, που το προηγούμενο διάστημα σχεδόν σε όλη την περίοδο των γενεθλίων σας μπορεί να σας προβλημάτισε με καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, στασιμότητα στις εξελίξεις που περιμένατε ή και δυσκολίες στις σχέσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ