Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η μέρα δημιουργεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, με έντονο συναίσθημα ιδιαίτερα σε ερωτικό επίπεδο

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι στο θερινό ηλιοστάσιο της φετινής χρονιάς. Η σημερινή μέρα είναι η μεγαλύτερη του χρόνου. Για κάποιους το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, δημιουργεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, με έντονο συναίσθημα ιδιαίτερα σε ερωτικό επίπεδο, κυρίως για τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) του τρίτου δεκαήμερου.

ΚΡΙΟΣ 

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας αγχώσουν λίγο περισσότερο σήμερα, αλλά πριν τελειώσει ακόμη η μέρα μπορεί να έχετε βρει λύσεις. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το «παλάτι» σας, άλλοι μπορεί και λόγω συνθηκών να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι ή μελετώντας αν είστε σπουδαστές ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Μια πιο απαιτητική μέρα για σας, καθώς ίσως δεν έχετε τη συνήθη συγκέντρωση σας ή έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν ξέρετε από πού να πρωτοξεκινήσετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις εντάσεις στις σχέσεις σήμερα, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σημαίνοντας το θερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη του καλοκαιριού. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν μια θετική στιγμή για σας τους Ταύρους, σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος σε σχέση με αυτά. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο στη μέρα σας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Καρκίνο σημαίνοντας την έναρξη του καλοκαιριού και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα είναι μια πολυέξοδη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες, για διακοπές, είτε για το σπίτι. Από την άλλη όμως, θα έχετε και κίνητρο για να έχετε και περισσότερα έσοδα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ